Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054: Alev İmparatoru

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 286 81.9%
  • Orta

    Kullanılan: 48 13.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 15 4.3%

  • Kullanılan toplam oy
    349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir de şu var, Shanks'ın bu meyvenin özel olduğunu bildiği ortaya çıktı bu bölümle. Meyveyi koruyanlar bile şaşırıyor. Galiba Shanks'ın bu meyveyi Ace'e götürdüğü, kazara Luffy'nin yediği olayı doğru.

Who's Who kardeşimiz meyveyi Shanks'in çaldığını söylediğinden beridir Shanks'ın bu meyve ile ilgili planı olduğu kesindi ancak umarım meyveyi Ace'e yedirmek istiyordu teorisi doğru çıkmaz :(.
 
Nefretim Sakazuki'ye gösterebileceğim saygıyı Aramaki'ye göstermem. Onun en azından bir duruşu var.

Wano ülkesine gidip mafya uşağı gibi nutuk çekip kıyım yapmakla tehdit etti adam. :bilmem:
 
Seri guzel bir bolumle geri döndü.Uzun zamandır forumda Akainu nun nihai rakibi Sabo olacağına dair teoriler vardı.Ben buna karşı olan birisiyim Akaiunu yu Luffy nin bitireceğini iddia eden taraftaydim.Bu bölüm bu konuda çok önemli bir ipucu oldu galiba benim gibi düşünenler yanilacak ve Akainu nun nihai rakibi Sabo olacak gibi çünkü şu anki tabloda Luffy nasıl klasman atladiysa Sabo da tepelere çıktı ve serinin sonuna doğru muhatabının Akainu olması şaşırtıcı olmaz.
 
Oda nın Shanks ve Beckman arasında ki ilişkiyi yansıtışını çok sevdim.Beckman a tek kelime ettirmeden çok büyük karizma yüklüyor.Shanks ın masasına gelmesi Beckman in sakesini doldurması ve Shanks in sence de zamanı gelmedi mi Beck demesi.İkisinin arasında ki iliski sanki kaptan sağ kol değil iki ortak arasında ki iliski gibi tıpkı Roger ve Ray arasindaki ilişki gibi.Çizerin Beckman ve Shanks arasındaki ilişki yansıtışı Beckman konusundaki beklentiyi çok yükseltiyor.
 
Yalnız Aramaki fena dayak yiyecek kaçarı yok gibi.Sabo da sanırım çoğumuzun sandığından daha güçlü bir karakter olmuş.Bildiğimiz yonko havası verildi Sabo için.
 
Partide Lufy zoro dururken Kızıl kınlar mı hissediyorlar amirali xd Neyse belki shanks İn adaya çıkmasına vesile olurlar. Adadaki haki çarpışmasın ı hisseden lufy oraya gelir. Aynı şekilde şanks da adaya çıkar. Ve mutlu son.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık