Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054: Alev İmparatoru

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 286 81.9%
  • Orta

    Kullanılan: 48 13.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 15 4.3%

  • Kullanılan toplam oy
    349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay arkadaş ya adam Shanks'i tamamen yeni çıkacak filmin PR'ı için Wano'ya getirip hiç bir şey yaptırmadan geri götürecek. Bi benzerini Zunhisa'da yaşamıştık sadece ah Joyboy yıllar olmuştu demek için Wano'ya gelip geri döndü. Bu sefer çok daha gereksiz bir şekilde Shanks geçmişi yad edip geri dönüyor.
Sırf o yüzden çöp bölüm sözde Lufy'le buluşuyordu senelerdir aynı şey kaç sene olmuş halen ticari kafada adam birde amiraller kendini tutmuşda onlara bile laf attırmıyor turşusunu kuracak artık şu güç dengelerini bir oturt onu gösterme bunu gösterme bol bol çöp göster.
 
Sabo kara kuvvetlerinde dünya devletine düşman, imparatorlar denizde dünya devletine düşman. Hava kuvvetlerinde birini kullanacak mı acaba Oda. Her ne kadar ayrık adalar üzerinden gitse de seri top yekün bir dünya hükümeti savaşı çıkacak hissediyorum. Hatırlayan var mı acaba intihar saldırısı yapan karakter var mıydı seride? Ama MF gibi kurtarırız biz Ace'i kafasıyla değil de zaten öleceğim ölürken verebileceğim en büyük hasarı vereyim hükümete şeklinde intihar saldırısından bahsediyorum. Aynı Japon pilotların Amerikan donanmasına olan saldırıları gibi.
 
Normalde logialar kendisine bir şekilde zarar verildiğinde zarar görüyor. Bunu smoker için örnek vereyim. Mesela Vergo sis içerisine bir yumruk attığında bir yerlerine gelmişti. Şimdi bu adam bunu nasıl sağlıyor? Ağaçlar kesiliyor. Canı yanmıyor. Gerçi bunu diğer logia amiraller de yapıyordu hatırladığım ama mantığını pek çözemedim. Logianın işleyiş mekanızması bir şeyi dönüştürüp/oluşturup o şey olmak mı? Yoksa oluşturduğu maddeyi istediği zaman bırakabiliyor mu? Şimdi istediği zaman bırakıyorsa gözlem hakisi mükemmel demektir.
 
Açıkcası Aramaki beklentilerimi karşılamadı. Sırf meyvesiyle bir yere gelmiş karaktere benziyor. Düzgün idealleri bile yok. Kralcı yalaka adamın teki bence sevecek hiçbir yanı yok.

Usopp k.haki > Aramaki k.haki :hhh:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık