Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054: Alev İmparatoru

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 286 81.9%
  • Orta

    Kullanılan: 48 13.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 15 4.3%

  • Kullanılan toplam oy
    349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olan hikaye üzerine hikaye yazmaya gerek yok. Fujitora göktaşı indirmek zorunda değil bu adam aynı zamanda kılıç ustası tek meziyeti de göktaşı indirmek değil , aramaki hakkında hiç konuşmicam Yamato tekte uçurdu zaten. Amiral balonunun patladığı bölüm oldu
 
İleride yaşanacak bir şey için tahminim, Luffy büyük ihtimalle haberi gerçek sanacak ve Sabo ile sıradaki karşılaşmasında Saboya saldıracak.
Vivi ortaya çıkıp araya girene kadar da durmayacak.
 
Aramaki'ye meyvesiyle üstünlük kurabilir de Fuji o kadar basit bir adam değil. Fuji tüm gücünü kullanmadığı halde karşısında zorlanıyordu.
Fuji'nin bir diğer huyu da canının istediğini yapması ve adalet anlayışı. Ryo kadar boş bir karakter değil. Sabo'yu bilerek durdurmamış bile olabilir.
Fujitora'nın kafasındaki bandajlar yüzünden aynı fikirde değilim. Sabo'nun Fujitora'nın kafatasını Ryusoken ile parçaladığından baya ciddi şüpheleniyorum. Fuji net dayak yemiş. Aramaki ise yaralandığını görmediğimiz için en azından yara almadan savaşı atlatmıştır belki...Fuji'nin Dressrosa'da kendini sınırlaması için Alabasta'dan kalma bir sebebi vardı, aynı motivasyonu Reverie'de göstermesi için bir sebep görmedik.
 
Sabo'yu ne kadar sevmesem, o kadar yükseliyor. Bu elemanın özelliği ne? Bomboş bir tip, sırf Luffy ile geçmişi var diye şişiriyorlar. Tapıyorlarmış, Dragon'u geçmiş. Dragon'u çöp yerine koymuşlar bölümde. Ayrıca lastik meyvesine geçmiş çizmeye çalışıyor ama, hiç uymamış. Çizimler de berbat.
 
Görende Sabo amiral yendi sanacak alıp kaçmışlar Kumayı Vivide onlarla kaçmışdır umarım Vivi uyuzunu bizim tayfaya bulaşdırmazlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık