Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054: Alev İmparatoru

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 286 81.9%
  • Orta

    Kullanılan: 48 13.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 15 4.3%

  • Kullanılan toplam oy
    349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aramaki ve Fujiden güçlü olabilir ki Aramakiye karşı inanılmaz bir meyve avantajı var ama henüz Akainu,Kizaru veya Aokiji alamaz bence.
Aramaki'ye meyvesiyle üstünlük kurabilir de Fuji o kadar basit bir adam değil. Fuji tüm gücünü kullanmadığı halde karşısında zorlanıyordu.
Fuji'nin bir diğer huyu da canının istediğini yapması ve adalet anlayışı. Ryo kadar boş bir karakter değil. Sabo'yu bilerek durdurmamış bile olabilir.
 
Zoro, Buggy,Usopp,Robin var Saboya sıra gelene kadar.
Sabo'ya yüklenen misyon bambaşka şu an. Adam sembol haline geldi halk gözünde. Bu çok farklı bir şey. Saydığın karakterlerin maalesef üstünde. Oda buradan bu adamı meh bir karaktere dönüşemez.

Halk adamın fotolarını kullanıyor sembol diye. Resmen gaz alıyorlar Sabo sayesinde. Devrimi getiriyor adam seriye.
 
Adam kılıcını kınından çıkarmadan Beyazsakal, Kaido ve Linlin'i harcadı. 1054 sayıdır okuduğumuz One Piece evreni Shanks'ın satranç tahtasından ibaret. Haftaya da amiral infaz ederek her açıdan kusursuz bir karakter olduğunu gözler önüne serecektir.
Dedikodu ve fitne fesatla iyi is yürütüyor o konuda hakkını yemem.
 
Sabo'nun yaptıklarını abartmışlar Luffy'nin yaptıklarını da haberlerde eksik vermişlerdir. Üstüne devrimcilerin zaten yonkolardan daha büyük tehdit olarak görülmesini de ekle. Tabi yine de bunlara rağmen koskoca Dragon'la kıyaslanması ve yonkoların yenilgisine dair haberler görmememiz eksi yazıyor
Kanka sabonun haberi eski gazete sanırım. O dragonun falan şaşırdığı levely sonrası yayınlanan gazate. Birde bir kral ölmüş bir tanrı ölmüş bir prensen kaçırılmış birde köle serbest bırakılmış dünya hükümetinin sembolü yakılıp savaş ilan edilmiş. Bunları yapanda devrimciler ekibe liderlik eden sabo ve sıfır kayıpla yapmışlar. Nerden baksan büyük başarı muhtemelen de tarihte ilk falandır adamların en kutsal yerlerini en güvenli yerlerini basıp yapıyorlar bunu hemde en güvenli zamanda toplantı zamanında
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık