Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054: Alev İmparatoru

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 286 81.9%
  • Orta

    Kullanılan: 48 13.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 15 4.3%

  • Kullanılan toplam oy
    349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
600 bölüm sonra hikayeye dahil olan ana karakter mi olur?
Sabo'nun yaptıklarını abartmışlar Luffy'nin yaptıklarını da haberlerde eksik vermişlerdir. Üstüne devrimcilerin zaten yonkolardan daha büyük tehdit olarak görülmesini de ekle. Tabi yine de bunlara rağmen koskoca Dragon'la kıyaslanması ve yonkoların yenilgisine dair haberler görmememiz eksi yazıyor
 
Oda Dünya Hükümetini yikmanin nasıl bir şey olduğunu anlatmaya çalışıyor herhalde. Tek bir kutsal Ejder bile olmayan kurucu aileden birini öldürdü diye haberi yapılan ve Kutsal Topraklara saldırıp kaçan Sabo'nun bile 2 Yonkou inmisken çok daha büyük sükse yaptığını anlatmaya çalıştı gibi duruyor.

Hesap edin Dünya Hükümetini yıkan nasıl görünecek dünyada? Bu bölümle hem Yonkou hem de Aramaki'nin tavırları ile Amiral müesseseleri çok büyük hasar aldı sanki.

Bölümün tek kazananı açık ara farkla Sabo. Ama büyük abartı var bu işin içinde.

Luffy'nin önce Kaido ve BM olayında Kid ve Law ile Birlikte 3v2 şekilde kazandı şeklinde hakkı yenildi. Şimdi de bu. Vallahi Oda bir türlü bu çocuğun hakkını vermiyor.
 
Shakns uzadı ortamdam. Fazla güçlü adam var adada ondan dolayı girmek istemedi büyük ihtimalle
Adam kılıcını kınından çıkarmadan Beyazsakal, Kaido ve Linlin'i harcadı. 1054 sayıdır okuduğumuz One Piece evreni Shanks'ın satranç tahtasından ibaret. Haftaya da amiral infaz ederek her açıdan kusursuz bir karakter olduğunu gözler önüne serecektir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık