Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054: Alev İmparatoru

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 286 81.9%
  • Orta

    Kullanılan: 48 13.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 15 4.3%

  • Kullanılan toplam oy
    349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlız bölümü okuyunca daha güxel anlaşılıyor ve akainuya saygım arttı özellikle o son cümlesiyle; “tamda böyle bir zamanda filo amirali oldum şansıma tükereyim diyip neyse bırakın gelsin gel hele gel de tüküreyim çanağına” minvalindeki sözleri sonrası.

@Ölüm Cerrahı bölümdeki konuşmalarda ciddi anlamda sabo övülüyor. Akainu ve tensei tatafından. Muhtemelen dediğim gibi oldu güçlü güzüken saboydu muhtemelen 2 amirale karşı savaşta. Ve amiraller in kendini tutmuş olması da tahmin. Bunuda tensinin eminim ki kutsal topraklarda olduklarından kendilerini tuttular diye tahminde bulunması ve sakanın bahane üretme diye direk terslemesin den gayet anlaşılıyor. Sabo şu bölümde öğrendiklerimizle net olarak amiral seviyesi belkide bir tık üstü oldu bence. Şimdilik luffy law sabo amiral seviyesi yada üstü oldu sevmen lazım bu adamı sizin ekipte buda 😂😂 (misket atarak yonko yeneceğini sanan kid olamadı bence ondan saymıyorum onu)
Aramaki ve Fujiden güçlü olabilir ki Aramakiye karşı inanılmaz bir meyve avantajı var ama henüz Akainu,Kizaru veya Aokiji alamaz bence.
 
Sabo öyle bir anlatıldı ki bu bölüm sanki ana karakter oymuş gibi bir hava aldım.

Birincisi tüm dünyada Sabo öyle bir yankı uyandırmış ki iki Yonkou'nun Kaido ve Big Mom'ın inişi bahsedilmiyor bile. Sabo yaptıkları ile Alev İmparatoru olarak anılır olmuş ve öyle bir anlatılıyor ki Yonkou'dan daha çok ön plana çıkıyormuş gibi gözüktü. Luffy kendi ismi ile değil de söz edilirken Sabo'nun kardeşi olarak söz ediliyor ve o da İmparator oldu deniliyor.

Bölüm ismi yine Sabo'nun bu ünvanı üzerine. Bölümdeki en ilginç yer ise Sabo'nun etkisinin efsanesinin Dragon'u bile geçtiği söyleniyor.

Bölüm bu yüzden pek hoşuma gitmedi. İlk defa sanki bir karakter için Luffy'den daha fazla odak noktası olmuş izlenimi aldım. Koskoca MF arc'ta bile böyle olmamıştı.
 
Sözlerinden dolayı dünya hükumeti Cobrayı harcadı ya da Viviye musallat oldular da babası kendini feda etti. Sonra devrimciler o hengamede Viviyi kurtardı ama hükümet suçu bunların üzerine bıraktı nasılsa baskın yapıp kaçtılar diye. Buna bezer bir şeyler olmuştur.
O değil de bu nasıl bir evren ki her başarı gösterene tapınmadan edemiyorlar. Usopptan Saboya :( Cahiliye devrin bir bitmedi be op halkı :artiz:
Ona tapanlar dünya hükümetine karşı isyana katılmış ülkeler hali hazırda düşmanlar.
 
Yanlız 1 milyardan fazla nüfuslu büyük bir ülke alabasta yı kaybetmiş oluyor dünya hükümeti. Böyle bir ülke devrimcilere geçerse vivi sayesinde, baya sıkıntı durum hükümet için.
Buggy nin ona tapanlar sayesinde yonko olduğu evrende cahiliyenin bitmesini beklemen de biraz ironik olmuş 😂
Devrimcilere geçmeye çok müsait bir ülke zaten Crocodan zulüm gördüler, şu an yönetimi geçici olarak Kohza almıştır ki kendisi de Devrimcidir.
 
Aramaki ve Fujiden güçlü olabilir ki Aramakiye karşı inanılmaz bir meyve avantajı var ama henüz Akainu,Kizaru veya Aokiji alamaz bence.
Ortak o üçlü seride yaşayan en üst seviye karakterler arasında zaten akainu ve aokiji yonko seviyesi adamlar kizaruda bir tık altı. Sabo onları da geçse dragona gerek kalmaz. Onlar dragonun rakipleri şimdilik. Ama ben yinede saboyu kizaruya yakın görüyorum belkide denk. Diğer ikisinden(fuji,ryo) kesin üstte tabi.
 
Oda reverie hakkındaki konularını çözmek yerine daha çok karıştırmış. Çoğu şey yine belirsiz. 956 bölüme bakıp milletin tepkilerine bakarsak Sabo olayının bu kadar basit olması saçma geliyor. Tensei'nin de çizim tarzını sevdim. Sanki crows, worst karakterlerine benzemiş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık