Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054: Alev İmparatoru

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 286 81.9%
  • Orta

    Kullanılan: 48 13.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 15 4.3%

  • Kullanılan toplam oy
    349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlız bölümü okuyunca daha güxel anlaşılıyor ve akainuya saygım arttı özellikle o son cümlesiyle; “tamda böyle bir zamanda filo amirali oldum şansıma tükereyim diyip neyse bırakın gelsin gel hele gel de tüküreyim çanağına” minvalindeki sözleri sonrası.

@Ölüm Cerrahı bölümdeki konuşmalarda ciddi anlamda sabo övülüyor. Akainu ve tensei tatafından. Muhtemelen dediğim gibi oldu güçlü güzüken saboydu muhtemelen 2 amirale karşı savaşta. Ve amiraller in kendini tutmuş olması da tahmin. Bunuda tensinin eminim ki kutsal topraklarda olduklarından kendilerini tuttular diye tahminde bulunması ve sakanın bahane üretme diye direk terslemesin den gayet anlaşılıyor. Sabo şu bölümde öğrendiklerimizle net olarak amiral seviyesi belkide bir tık üstü oldu bence. Şimdilik luffy law sabo amiral seviyesi yada üstü oldu sevmen lazım bu adamı sizin ekipte buda 😂😂 (misket atarak yonko yeneceğini sanan kid olamadı bence ondan saymıyorum onu)
 
Sözlerinden dolayı dünya hükumeti Cobrayı harcadı ya da Viviye musallat oldular da babası kendini feda etti. Sonra devrimciler o hengamede Viviyi kurtardı ama hükümet suçu bunların üzerine bıraktı nasılsa baskın yapıp kaçtılar diye. Buna bezer bir şeyler olmuştur.
O değil de bu nasıl bir evren ki her başarı gösterene tapınmadan edemiyorlar. Usopptan Saboya :( Cahiliye devrin bir bitmedi be op halkı :artiz:
 
Aramaki balyoz darbesine yalnızca "Bu acıttı!" deyip geçiyor mu bana mı öyle geldi? Muhtemelen b. haki azmanı bu adam.
Gözlem fakiri ama . Hem çapsız kin falan fark etmişken(neko hariç oda leyla anlamamış) aramaki bunlar karşısına çıkınca huhh diyor gelişlerini fark etmiyor hem de yamatoyu fark etmiyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık