Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054: Alev İmparatoru

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 286 81.9%
  • Orta

    Kullanılan: 48 13.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 15 4.3%

  • Kullanılan toplam oy
    349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaşlıları saymazsak bu seride hem karizma, hem yakışıklılık, hem de güç olarak aynı anda zirve olan 3 kişi var: Akainu, Shanks, Mihawk. İkisinin oluşu bölümü efsaneler arasına sokmuş.
Akainu daha sek erkek diğer ikisinden.
Sabo öyle bir anlatıldı ki bu bölüm sanki ana karakter oymuş gibi bir hava aldım.

Birincisi tüm dünyada Sabo öyle bir yankı uyandırmış ki iki Yonkou'nun Kaido ve Big Mom'ın inişi bahsedilmiyor bile. Sabo yaptıkları ile Alev İmparatoru olarak anılır olmuş ve öyle bir anlatılıyor ki Yonkou'dan daha çok ön plana çıkıyormuş gibi gözüktü. Luffy kendi ismi ile değil de söz edilirken Sabo'nun kardeşi olarak söz ediliyor ve o da İmparator oldu deniliyor.

Bölüm ismi yine Sabo'nun bu ünvanı üzerine. Bölümdeki en ilginç yer ise Sabo'nun etkisinin efsanesinin Dragon'u bile geçtiği söyleniyor.

Bölüm bu yüzden pek hoşuma gitmedi. İlk defa sanki bir karakter için Luffy'den daha fazla odak noktası olmuş izlenimi aldım. Koskoca MF arc'ta bile böyle olmamıştı.
Harbi Sabo aşağı Sabo yukarı yapmışlar. Iki Yonko indi denizcilerden esamesini okuyan yok.
 
Devrimcilere geçmeye çok müsait bir ülke zaten Crocodan zulüm gördüler, şu an yönetimi geçici olarak Kohza almıştır ki kendisi de Devrimcidir.
Öyle de şimdi iyice kesinleşmiş oldu. Gerçi nüfusları kalabalık ama en güçlü adamları mr2 yu bile yenemeyecek seviyede bir ülke. Ama yinede büyük kayıp hükümet için .
 
Açıkçası Sabo o kadar da büyük bir olay yapmadı. Ama bu bölüm anlatılanla Luffy'den daha çok ön olana çıkmış gibi tüm dünyada. Demek ki politik birini indirmek daha doğrusu bir Kutsal Ejder öldürmek çok daha büyük bir etki yaratıyor.

Yoksa Dünyanın En güçlü Yaratığı indirilmiş felan. Öyle ki Sabo Dragon'un bile etkisini bir anda aşıyor. Yaptığı ise diğer 4 Devrimci Komutanı ile birlikte Kuma'yı kaçırmak ve bir Kutsal Ejderligi kabul etmemiş ama Kurucu Üyelerden olan Cobrayı öldürdü diye haber edilmesi.

Ya da ben abartıyorum ama bölümden aldığım etki bu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık