Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Yamato'nun Seviyesi

Yamato'nun Seviyesi Sizce Nedir?


  • Kullanılan toplam oy
    386
Türkiye'nın iç ve dış siyasetindeki politiklarında doğruluk oranları ile bu arkadaşın optaki fikirlerinin doğru çıkma oranı hemen hemen aynıdır.
Yav he he
1 arc sonra bu dediklerine pişman olabilirsin Tiksav. Belki 1 arc bile sürmez. :bilmem:
Yav ne alaka sonraki arc şuanı neden etkiliyor ?
Birinin sayesinde vurmak demek Marco'nun Queen'i tutup " tuttum hayde Chopper vur. " vb. gibi durumlar demektir.
Burada öyle bir şey yok. Tact saldırısı da Puncture'de önden gelen saldırılar. Engelleyememek, fark edememek vs. Mom'ı bağlar. 2 v 1 atılıyor. Mom ikisine aynı anda saldırmak yerine sıra sıra gidiyor. Law'ın yaptığı saldırı arkası Kid'in de yaptığı var. Hatta saldırısında bile Law'dan yardım istediği oldu.
Cerrah hikaye anlatmışsın. Law'ın Big Mom yüzüne bakıyorken birebir bir tane saldırı vurmuşluğu var mı ? Yok. Kaido'ya karşı da yok. Ki ona rağmen saf dışı kalıyor sonrasında.
@Tiksav Lee Sanji'nin saldırı gücünün kral haki kaplamalı saldırılardan daha feci seviyede olabildiğinin çok açık örneği iki panel.





Sanji sadece dayanıklılık ve yenilenme yeteneklerini geliştirmedi uyanışla. Eski muazzam kaba kuvvetinin üstüne insan üstü fiziksel kuvvet ve devasa bir hız da kazandı. Tüm seride anlık kaybolan tonla karakter gördük ama uçarken uzun süre görünmez kalan tek bir karakter görmedik. 1,32 milyarlık bir adamın gözleriyle takip edemeyeceği kadar yüksek bir hızda AY YÜRÜYÜŞÜ yapan ve tekrar görünür olmak için yorulması beklenen tek bir karakter yok. Hızıyla şimdiden çok rahat Kizaru'yla birlikte serinin zirveleri olduğunu söyleyebilirim. Hız ağırlıktır diye amiral sözü var, öyle basit bir mevzu değil, gerçek.
Oda Sanji'nin tüm yeni güçlendirmelerini sayarken hepsini ayrı ayrı boşuna belirtmedi. Canon hikayede de onaylandı, en yüksek enerjili mavi alevlerle de saldırabiliyor. Deniz adamı adasında da Sanji'nin ne kadar alev çıkarabileceğini Wadatsumi'nin kocaman vücudunun her tarafını yakarken de gördük.
Luffy Katakuri'ye dikkat ederken ve geleceği hafiften görmeye başlamışken bile Flampe'nin habersiz bir saldırısını atlatamadı. Sanji önüne arkasına dikkat ederken geleceği gören Katakuri'nin saldırısını çok rahat bir şekilde atlattı, hem de uyanış öncesi. Zaten Queen ile savaşındaki hasarların çok büyük kısmı da uyanş öncesinden kalma idi. Yani güncelde baştan beri sağlam bir Sanji gayet de Yamato'yu yenebilir.
Yahu uzun uzun yazmışsın Sanji Queen sahnesi atmışsın be ne diyeyim sana Queen dediğin adam hafızası gidik haki meyve kullanmayan bmden 2 yiyor. Yamato babasıyla 1,2 saat denk kapışıyor. Babası dediğimiz adam da en güçlü Yonko xD
 
Şimdi konu ne bilmiyorum ama onu yedikten sonra ayaklanmıyor diye hatırlıyorum. Ameliyat oluyor da yaşamaya devam ediyor. Law, dinlenmelisin öleceksin bile diyor.
Dayanıklılık diyebilmek için bence tüm bunlara gerek kalmadan ayaklanabilmen lazım ki dümdüz dayanıklılığını övesin. Ameliyat olmasalardı Jinbe'de Luffy'de ölmüştü.

Adamda koskoca yarık oldu yav iç organları yandı ona rağmen hayatta kaldı.
 
Şimdi konu ne bilmiyorum ama onu yedikten sonra ayaklanmıyor diye hatırlıyorum. Ameliyat oluyor da yaşamaya devam ediyor. Law, dinlenmelisin öleceksin bile diyor.
Dayanıklılık diyebilmek için bence tüm bunlara gerek kalmadan ayaklanabilmen lazım ki dümdüz dayanıklılığını övesin. Ameliyat olmasalardı Jinbe'de Luffy'de ölmüştü.

Başka karakter olsa o yumruğu yediği gibi bayılır veya ölürdü. Luffy'yi o haliyle kurtarması tabii ki bir dayanıklılık örneği. Hemen Law'a pay çıkartmaya çalışma tamam en iyi doktor Law. :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık