Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Yamato'nun Seviyesi

Yamato'nun Seviyesi Sizce Nedir?


  • Kullanılan toplam oy
    387
Yamato çatır çatır kırar o exoskeletonı. Sanji'yi sevmeme rağmen diyorum bunu. Kıytırık bir kılıçla vuran sol kola benzemez; imparator, amiral, ne varsa yere gömüyor kız.
@Tiksav Lee Sanji'nin saldırı gücünün kral haki kaplamalı saldırılardan daha feci seviyede olabildiğinin çok açık örneği iki panel.





Sanji sadece dayanıklılık ve yenilenme yeteneklerini geliştirmedi uyanışla. Eski muazzam kaba kuvvetinin üstüne insan üstü fiziksel kuvvet ve devasa bir hız da kazandı. Tüm seride anlık kaybolan tonla karakter gördük ama uçarken uzun süre görünmez kalan tek bir karakter görmedik. 1,32 milyarlık bir adamın gözleriyle takip edemeyeceği kadar yüksek bir hızda AY YÜRÜYÜŞÜ yapan ve tekrar görünür olmak için yorulması beklenen tek bir karakter yok. Hızıyla şimdiden çok rahat Kizaru'yla birlikte serinin zirveleri olduğunu söyleyebilirim. Hız ağırlıktır diye amiral sözü var, öyle basit bir mevzu değil, gerçek.
Oda Sanji'nin tüm yeni güçlendirmelerini sayarken hepsini ayrı ayrı boşuna belirtmedi. Canon hikayede de onaylandı, en yüksek enerjili mavi alevlerle de saldırabiliyor. Deniz adamı adasında da Sanji'nin ne kadar alev çıkarabileceğini Wadatsumi'nin kocaman vücudunun her tarafını yakarken de gördük.
Luffy Katakuri'ye dikkat ederken ve geleceği hafiften görmeye başlamışken bile Flampe'nin habersiz bir saldırısını atlatamadı. Sanji önüne arkasına dikkat ederken geleceği gören Katakuri'nin saldırısını çok rahat bir şekilde atlattı, hem de uyanış öncesi. Zaten Queen ile savaşındaki hasarların çok büyük kısmı da uyanş öncesinden kalma idi. Yani güncelde baştan beri sağlam bir Sanji gayet de Yamato'yu yenebilir.
 
Yamato'ya sağ kol seviyesi dersem King ile aynı potaya koymuş olurum. O da ayıp olur karaktere. Sağ kol üstü diye düşünüyorum.
 
Zaten Queen ile savaşındaki hasarların çok büyük kısmı da uyanş öncesinden kalma idi. Yani güncelde baştan beri sağlam bir Sanji gayet de Yamato'yu yenebilir.
Uyanış bir kırık kemik mi iyileştiriyor, ne alaka? Yenilendi vücudu gen uyanışıyla. Ondan önce aldığı hasarlar baki kalan bir Queen var ama karşısında. Marco ile savaşından sonra Sanji'den de saldırı yiyen, hatta iki kez güçlü bir saldırısıyla kendini vuran Queen'e savaş sonu vurduğu kombo ile Yamato'nun yoldan geçerken Ulti'ye tek atmasını karşılaştırıyorsun. Birinin yaptığı saldırı bir damla ter akıtmazken, öteki savaş sonrası bayılıyor.

Yamato da çok hızlı bir karakter, göz açıp kapayıncaya kadar Ulti'yi tekliyor. Geleceği gören Luffy'nin, snakeman formunda attığı gatlingten temassız kurtulacak kadar hızlı ve esnek Kaido ile denk kapışıyor.

Sanji'nin gözlemi zaten öne çıkan özelliği, baygın olmasına rağmen G5 Luffy'yi ilk hisseden de oydu. Yine de savaşın gidişatını aşırı değiştirecek bir özellik olduğunu düşünmüyorum.
 
Offpanel bile olsa Aramaki'ye iki komutanın gözle görülür bir hasar veremediğini hesaba katarak Yamato'nun amiralin suratını değiştirecek kadar darbeli/hasarlı vurduğu yerde
Amiral > Yamato > Sağ kol dememiz çok normal. Asıl mevzu acaba Yamato = Amiral ya da zorlarsak Yamato > Amiral olma ihtimalidir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık