Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Yamato'nun Seviyesi

Yamato'nun Seviyesi Sizce Nedir?


  • Kullanılan toplam oy
    387
İşte onu savun o zaman. :D
İleride alamayacağını değil.
İleride alamayacağı zaten tartışmaya bile açık değil bana göre. :D Yeni güçlerini edindikten sonra Sanji tek komboda işi bitirdi, daha gücünün sınırlarını bilmiyoruz. 1 bölüm sonra tekrar savaşa girse gücünü daha iyi kontrol edeceği belli. Jinbe'nin savaşı tek taraflıydı zaten onu söylemeye gerek yok. 1 karakter yüceltilecek diye tayfanın 2 kilit üyesini küçümsemeye gerek yok kısaca.
 
Marco belli bir süre dikkatleri üstüne çekerek King ve Queen ile uğraşıyor yoksa pazara yolladığı falan yok. Kısa süre içinde iyi iş yaptığını kabul ediyorum, ikisinden güçlü olduğunu da. Kizaru konusunda ancak belli bir süre tutabileceğini belli. Katakuri'nin King-Queen ikilisine aynı muameleyi yapamayacağının ihtimali çok düşük bence.
En güçsüz amiralin ya da yonkounun bile gücü inanılmaz. Çok farklı olduklarını düşünmüyorum aralarında. Sadece en güçlüleriyle en güçsüzleri fark gösterebilir.
yok hocam adam kh açmış zoro'nun yapamadığını yapıyor, Hız konusunda King + Queen'den hızlı gerçi hybrid mod cart curt açmamıştı de yine açık bir şekilde o ikisinin tepki dahi veremeyeceği hızda savaştı üstüne Wano halkını korudu stamina sıkıntısı çekmese baskın geldi ikisine de
 
Uyanış bir kırık kemik mi iyileştiriyor, ne alaka? Yenilendi vücudu gen uyanışıyla. Ondan önce aldığı hasarlar baki kalan bir Queen var ama karşısında. Marco ile savaşından sonra Sanji'den de saldırı yiyen, hatta iki kez güçlü bir saldırısıyla kendini vuran Queen'e vurduğu kombo ile Yamato'nun yoldan geçerken Ulti'ye tek atmasını karşılaştırıyorsun. Birinin yaptığı saldırı bir damla ter akıtmazken, öteki savaş sonrası bayılıyor.

Yamato da çok hızlı bir karakter, göz açıp kapayıncaya kadar Ulti'yi tekliyor. Geleceği gören Luffy'nin, snakeman formunda attığı gatlingten temassız kurtulacak kadar hızlı ve esnek Kaido ile denk kapışıyor.

Sanji'nin gözlemi zaten öne çıkan özelliği, baygın olmasına rağmen G5 Luffy'yi ilk hisseden de oydu. Yine de savaşın gidişatını aşırı değiştirecek bir özellik olduğunu düşünmüyorum.
Uyanışla Sanji'nin uyanış öncesi hasarlarının tamamen iyileştiği tarzı bir durum yaşanmadı.. Aksine Sanji son saldırıdan önce savaş boyunca iki tarafın da biriken hasarları olduğunu ifade ediyor ve Sanji'nin bu hasarlarının büyük kısmı uyanış öncesinden kalma.
Sanji'nin King / Queen ikilisiyle aynı anda karşılaşmak zorunda kaldığı da mangada geçti. Kendini hakiyle kaplamadan 500 milyonluk düşmandan temiz kaç tane vuruş aldığı da ortada. Burada dikkat etmen gereken bir şey de örneğin Zoro Killer'dan temiz tek vuruş aldıktan sonra bayıldı. Yani saldırıyı doğrudan ve kendini savunmadan yemek, uyanış öncesi insan bedeni için ağır hasar bırakan bir durumdu.
 
Yeni güçlerini edindikten sonra Sanji tek komboda işi bitirdi, daha gücünün sınırlarını bilmiyoruz.
Kendi işini bitirdi. :D
Adam akıllı saldırı gücü olan bir ifrit jambe var şu an, o da bedenine ağır geliyor daha.

Jinbē de Yamato'dan yiyeceği bir fiskeyle savaş dışı olur zaten şu an. Alabileceği maksimum Jack, Cracker bile baskın gelir. Ortalama bir YK3 seviyesinde şu an. Fazlası olsa BM tayfasını adaya getirmekten çekinmezdi Oda. Denjiro, Kawamatsu falan boşta gezdi.

Ayrıca Yamato'nun buz kullanıcısı olduğunu unutmayalım, hem Sanji'yi hem de Jinbē'yi dezavantajlı duruma düşürüyor bu yeteneği.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık