Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Rings of Power (2022-)

2. Sezonu Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 5 17.2%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 24 82.8%

  • Kullanılan toplam oy
    29
İlk üçlemeye verilen emeğin bir daha herhangi bir yapıma verileceğini sanmıyorum.
El emeği göz nuru işçiliğe abansan çok kasma CGI basarız vakitten karımız olur derler. Esere sadık kalsan hani nerede benim zencim asyalım Zeyna kılıklı bacılarım derler. Buna niyetlenen adamın bir şekilde önünü keserler. Çok vasat ve leş bir devirde yaşıyoruz sinema televizyon dünyasında. Yaklaşık 10 yıldır bu mevzu böyle.
 
Rus yapımı tiyatral Yüzüklerin Efendisi daha çok özenilmiş. Özellikle Gollum makyajıyla fark atar bunlara. (Daha gerçekçi en azından)
 
Elfler asyalı olsa uyardı bence. İlla adaptasyon yapacaklarsa o tarz yapsalar daha iyi olurdu. Korelilerden on numara elf olur.
 
İlk üçlemeye verilen emeğin bir daha herhangi bir yapıma verileceğini sanmıyorum.
Abicim bari biraz eskitin filan, sanki yeni yapılmış 0 pürüzsüz zırhlar. Hiç kullanılmamış, cildinden yeni çıkmış gibi herşey. Bari sağını solunu duvara sürtün. Ork'lar bile tertemiz kıyafetle geziyor Allah aşkına çamurda uyuyolar, hayvan pisliğini yastık olarak kullanıyor bunlar. Düşündükce delleniyom biz şurda 3 kişi bunları görüp akıl ediyoz bu davar sürüsünden hiç mi biri akıl etmiyor. Offff offff, gece gece keyfim kaçtı yine ben gidiyom.
 
Ben ücretsiz bile olsa üye olmam. 1 2 aya kalmaz 8 lira 8 dolara çıkar. Ayrıca bu heriflere zerre destek vermemek adına, en iyi seçenek bence üye olmamak.
Bu ücret temsili dertleri prime üyelik aldırıp daha çok alışverişe yönlendirmek. Prime üyelik kapsamında sundukları kargo hizmeti inanılmaz bir şey. Tavsiye ederim. Lotr için üye olmadım ki Lotr için üyelikten çıkayım zaten bunlara verdiğimiz parayı bunlar her ay bize verse dahi hissetmezler. Herhangi bir esere GoT 8.sezon tarifesi uygulamak verilebilecek en etkili tepkidir.

Asyalı elflerin yeri Kore yapımı MMO'lardır. Çok seksi duruyorlar oralarda. Orta Dünya'ya gitmez. Üçlemedeki Galadriel üzerine imparatorluk kurulacak yer gök inletilecek önünde ayin yapılacak ölümüne sevilecek ama aynı zamanda saygı ve korku da duyulacak bir kadındı. Mükemmel bir oyuncu seçimiyle karakteri birebir yansıttılar ekrana. Olabildiğince orijinale sadık kalıp var olan en iyi en doğru oyuncuyu bulacaksın gerisi gelir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık