Oyuncuları çıkartırsan dizi fena değil
Daha öncekilerden iyi.
Galadriel hangi savaşı görüyor acaba
Not:Elrond, Galadriel ile böyle konuşmaz.
Onlar Orta Dünya'daki feministler.Bıyıklı kadın gördüm sanki, dwarf gibi de durmuyordu.
Teleri elfleri npc gibiler zaten pek katliamdan saymıyorum o olayı.Akraba kıyımı olabilir.
Umarım katılmış olarak göstermezler çünkü yaratıcı Tolkien pek çok varyasyon çizse de hiçbirinde akraba kıyımı da bulunmaz. En fazla uzaktan seyreder.
Bir mallık yapıp katarlarsa buraya ağır hakaret yerler.
Ben bu dizi için hiç istifimi bozmam. Bu paylaştığım bile önüme düştü de öyle buraya attım. Özellikle aramadım.22 temmuz saat 20:30 da büyük fragman (!) gelicekmiş gençler, saatleri ayarlayın
Ben bu diziyi yok sayıyorum direktTeleri elfleri npc gibiler zaten pek katliamdan saymıyorum o olayı.
! Koymuştum zaten . Ne yalan söyleyeyim ben de önyargılıyım ama yine de bir şans verip izleyeceğim. Bu dizi yokluğunda , şu türkiye de kafa dağıtacak güzel şeylere ihtiyacımız var. Umarım bizi yanıltıp , senaryo ve hikayeyle bizi dumur ederler. Hiç sanmasam daBen bu dizi için hiç istifimi bozmam. Bu paylaştığım bile önüme düştü de öyle buraya attım. Özellikle aramadım.
Bu yorumuna cevap olarak @RedTeroR yorumu okumak... Bu diziden daha keyifli içerik sunabilir.Fragmanı beğendim. O kadar CGI kullanılmış film izlemiş biri olarak adamlar baya sağlam bir ortam yaratmış onu diyebilirim.
Şehirleri falan özene özene yapmışlar belli. Galadriel'in ne gördüğümü bilmiyorsun dediği olay da dehşet bir şeymiş.
Sondaki müzik hoşuma gitti, soundtrack'ler sağlam olacak gibi duruyor.