Plastik, 3d yazıcıda basmışlar. Atın zırhına bak renkli plastik resmen. Fragman da 1.51 dk atların kafalıkları kesin plastik.
Dizinin neden kalitesiz olacağına dair bu resim çok güzel ipucu veriyor. Miriel'in koltuk altına bakın. Üstüne zırh giydirmişler, ama alttaki dümdüz kostüm.
Filmlerde kullanılan zırhların hepsi gerçek ve el yapımıydı.Plastik, 3d yazıcıda basmışlar. Atın zırhına bak renkli plastik resmen. Fragman da 1.51 dk atların kafalıkları kesin plastik.
Aragorn sanırım bir ara yerdeki ork miğferini tekmeleyip iki ayak parmağını kırmıştı.Filmlerde kullanılan zırhların hepsi gerçek ve el yapımıydı.
Zirhlar begenilmemis yerli yabancı çok yorum gördüm. Bir de senaristlerin ekledikleri karakterler baya başrol gibi olacak, daha can sıkıcı...Filmlerde kullanılan zırhların hepsi gerçek ve el yapımıydı.
Sonrasında bağırması zaten oradan geliyor.Aragorn sanırım bir ara yerdeki ork miğferini tekmeleyip iki ayak parmağını kırmıştı.
İlk üçlemeye verilen emeğin bir daha herhangi bir yapıma verileceğini sanmıyorum.Plastik, 3d yazıcıda basmışlar. Atın zırhına bak renkli plastik resmen. Fragman da 1.51 dk atların kafalıkları kesin plastik.