LOL için ne veriyorlar. Bayağıdır oynamıyorum ama kozmetik almayı çok severdimSadece lol oynayan birisi bile Prime üyeliği alabilir aslında. Hiç dizi/film seyretmese bile aylık verilen lol içeriğini, oyuna 100-200 TL versen alamazsın.
LOL için ne veriyorlar. Bayağıdır oynamıyorum ama kozmetik almayı çok severdimSadece lol oynayan birisi bile Prime üyeliği alabilir aslında. Hiç dizi/film seyretmese bile aylık verilen lol içeriğini, oyuna 100-200 TL versen alamazsın.
Her ay olması lazım twitch üzerinden skin kapsülü veriyor.LOL için ne veriyorlar. Bayağıdır oynamıyorum ama kozmetik almayı çok severdim
Linke tıkladıktan sonra "Şimdi talep et" de, verilenleri görürsün.LOL için ne veriyorlar. Bayağıdır oynamıyorum ama kozmetik almayı çok severdim
Bayağı şey veriyormuş yahu. Rp den tut , ihtişamlı öz, 1350 rp kostüm . 8 tl ye alınırLinke tıkladıktan sonra "Şimdi talep et" de, verilenleri görürsün.
Prime Gaming | Discover, download, and play games
Enjoy games and more gaming extras every month with Amazon Prime.gaming.amazon.com
Eğer Orta Dünya değilde normal bir fantastik dizi olsaydı keyifle izlerdim bunu.Ama Orta Dünya dizisi için rezalet bir iş olacağı belli.Trailer geldi.
Ben de öyle düşünüyorum. Radikal değişiklikler çok fazla olmuş. Efsanesi belli olan bir seri için bu kadarı fazla.Eğer Orta Dünya değilde normal bir fantastik dizi olsaydı keyifle izlerdim bunu.Ama Orta Dünya dizisi için rezalet bir iş olacağı belli.