Bu adam en son çinde falan konser veriyordu acaba napıyor şimdi acayip tuhaf şeyler yapmasa sesinin değerini fark ederlerdiBunun gibi mi?
Bu adam en son çinde falan konser veriyordu acaba napıyor şimdi acayip tuhaf şeyler yapmasa sesinin değerini fark ederlerdiBunun gibi mi?
Opera falan yapmıştı sanırım en son.Bu adam en son çinde falan konser veriyordu acaba napıyor şimdi acayip tuhaf şeyler yapmasa sesinin değerini fark ederlerdi
Bu kadar nadir bir sesle sadece rusyada ve çinde tanınıyor insanlar adamı bir şaka veya meme sanıyorlar biraz üzücü bir durumOpera falan yapmıştı sanırım en son.
Rus zaten kendisi bildiğim kadarıyla.Bu kadar nadir bir sesle sadece rusyada ve çinde tanınıyor insanlar adamı bir şaka veya meme sanıyorlar biraz üzücü bir durum
Wikipedia Ukraynalı yazıyor. Bu yazını görse söverdi herhalde.Rus zaten kendisi bildiğim kadarıyla.
Tirion ve ağaçlar gösterildi, Valar da gösterilebilir.Mekanlar çok iyi gözüküyor.
Cast hikayeyi çok iyi bilmeyen biri için ortalama.
Bir çiğlik var son halinde bile.
Bir de millet ilk gösterildiğinden beri Orkları beğeniyor da bir bana mı Thanos'un yanındaki roller gibi temiz simetrik yüzlü bir ırk gibi gözüküyor ben anlamadım.
Sillmarillion ve genel tarihi kitapları da okumadığım için pek bilmiyorum da Valar'ın herhangi bir gösterimi olacak mı acaba hikayede? Bazı yerlerde flashback girecekler gibi. Mandos'un hükmü muhabbeti geçerse mesela, flashback mi gelir yoksa sadece bahsedip mi geçerler?
İsmi Rusa benzediği için Rus diye kalmış sanırım aklımda.Wikipedia Ukraynalı yazıyor. Bu yazını görse söverdi herhalde.