Kaynaktan bağımsız çok hoş duruyor..
Fragmanı beğendim. Sauron için bile izlenir <3
Valla bende beğendim her türlü izlenir.Fragmanı beğendim. İlk sezonu ortalama seviyede yapıp kotaracaklar gibi, ikinci sezondan itibaren serinin gidişatı aşağı yukarı netleşir.
Daha fragmanlardan bile belli. Zencinin ellemediği kadın kalmamış. Bu dizide cinsellik varsa, gördüğüm gibi kapar, bir daha yüzüne bakmam.Eğer Orta Dünya değilde normal bir fantastik dizi olsaydı keyifle izlerdim bunu.Ama Orta Dünya dizisi için rezalet bir iş olacağı belli.
Sivilceli sauron da yapmasınlar bir zahmet. Bunun için melkora tapan rahibe diyende var. Lakin üzerine senaryo kurdukları galadriele hala alışamadım sırıtıyor ya. Elrond ve celebrimbor zaten ofsayt...
Mobil oyundaki sauron tasarımı daha başarılı. Biraz mantıklı düşünürsek Sauron'un kılık değiştirmesindeki temel neden, kendini iyi niyetli biri olarak yutturmak istemesi. Bunu yapması için de iyi niyetli biri gibi görünmesi gerek. Dizideki arkadaş 100 metre öteden ben piçim, benden uzak durun, başınıza bela olurum diye bağırıyor. Tamam kötü karakter yapacaksın da iyi gibi görünmek için kılık değiştiren karakteri de kötü göstermeye çalışmazsın. Olmamış.
Yalnız sarışın eleman kız imiş. Yani sauronu bir kız aktör mü canlandırıyor
Umarım Sauron bu değildir.
Mobil oyundaki sauron tasarımı daha başarılı. Biraz mantıklı düşünürsek Sauron'un kılık değiştirmesindeki temel neden, kendini iyi niyetli biri olarak yutturmak istemesi. Bunu yapması için de iyi niyetli biri gibi görünmesi gerek. Dizideki arkadaş 100 metre öteden ben piçim, benden uzak durun, başınıza bela olurum diye bağırıyor. Tamam kötü karakter yapacaksın da iyi gibi görünmek için kılık değiştiren karakteri de kötü göstermeye çalışmazsın. Olmamış.
Yalnız sarışın eleman kız imiş. Yani sauronu bir kız aktör mü canlandırıyor
Sauron değilmiş bu eleman.Sivilceli sauron da yapmasınlar bir zahmet. Bunun için melkora tapan rahibe diyende var. Lakin üzerine senaryo kurdukları galadriele hala alışamadım sırıtıyor ya. Elrond ve celebrimbor zaten ofsayt...