Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Analiz] Marineford Savaşın'daki Akainu - Beyazbıyık Karşılaşması

İsterse 1 dakika ya da 10 saniye olsun, WB o yumruğuyla Akainu'yu patates çuvalı gibi yere serdi. WB, Roger ve Garp mevcut Yonko ve Amirallerden üst seviyedeler. Bunu göz ardı etmeyin, Akainu'nun bu şekilde yamulması gayet normal.
Akainu'nun meyvesi en tehlikeli meyve. Adam vurduğu zaman kalıcı hasar veriyor. Ama One Piece'te mantık hasara bakmıyor, ayakta kalanın dövüşü kazanması üzerine. Üstte bir yerde de yazdım en iyi örneği Croco-Luffy. Luffy zehirlenmeyi takmadan Croco'yu dövüyor. Kendi hallerine bıraksalar Croco dinlenip iyileşecek, Luffy ise zehirden ölecek. Ama dövüş Luffy Croco'yu indirdiği anda bitti. Sonrası dövüş sonrası hikayeye girer.
 
Güncel akainu ne lan 55 yaşındaki adam supernova gibi güç artışı yaşamış heralde prime'ında olan adamları okuyoruz, güncel akainu, güncel borsalino falan yazıldığında çok komik geliyor bana
Bunlara güncel demekten ziyade işlenmemiş amiral demek daha mantıklı ama bu da Akainu için geçerli değil. Akainu da performansının çoğunu Mf'de gösterdi. Kızan ve özellikle de Kizaru kapalı kutu. Bu amiraller tekrar gösterildiklerinde aslında daha güçlü çizilmeyecek var olan güçleri gözükmüş olacak.
 
Bu kadar tek taraflı analiz baya saçma olmuş kısaca Mf Wb > kızıl köpek problem yaşlı Wb'nin aynı zamanda yaralı olması
 
Neden bilmiyorum alıntı yapamadım kendi mesajımı kopyala yapıştır yapıp atacağım
Squardo hamlesi de gereksiz kayıpları azalttı eğer Beyazsakal kalbine o kılıcı yemeseydi çok daha uzun süre dövüşüp çok daha fazla denizci öldürecekti.
Bu bile ortamdaki asıl kötüyü Whitebeard gösterme çaban yalnız. Acımasızca insan katleden Kızılitti. Whitebeard oğlunu kurtarma k derdindeydi sadece.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık