FistofLove 13 Ara 2023 #381 LastSoldier dedi ki: Geriye kalanı okuyamadım, çok dağınık geldi. İş yerinde yazdığım için anlamamış olabilirim Genişletmek için tıkla ... Canın sağolsun
LastSoldier dedi ki: Geriye kalanı okuyamadım, çok dağınık geldi. İş yerinde yazdığım için anlamamış olabilirim Genişletmek için tıkla ... Canın sağolsun
Sodex 13 Ara 2023 #382 Akainu için orada tek dişe dokunur rakip WB zaten. Geri kalan korsanlar oyalamak dışında bir şey yapamadı.
Akainu için orada tek dişe dokunur rakip WB zaten. Geri kalan korsanlar oyalamak dışında bir şey yapamadı.
Mihawk 13 Ara 2023 #383 FistofLove dedi ki: Canın sağolsun Genişletmek için tıkla ... Turan taktiği gibi tartışıyorsun. Millet çekiniyor yazmaya. :d
FistofLove dedi ki: Canın sağolsun Genişletmek için tıkla ... Turan taktiği gibi tartışıyorsun. Millet çekiniyor yazmaya. :d
Dattebayo..! 13 Ara 2023 #384 Mihawk dedi ki: Turan taktiği gibi tartışıyorsun. Millet çekiniyor yazmaya. :d Genişletmek için tıkla ... Öyle profesyonel bölüyor ki millet bunu mu ben mi yazdım la diye okuyor kendi mesajlarını
Mihawk dedi ki: Turan taktiği gibi tartışıyorsun. Millet çekiniyor yazmaya. :d Genişletmek için tıkla ... Öyle profesyonel bölüyor ki millet bunu mu ben mi yazdım la diye okuyor kendi mesajlarını
FistofLove 13 Ara 2023 #385 Mihawk dedi ki: Turan taktiği gibi tartışıyorsun. Millet çekiniyor yazmaya. :d Genişletmek için tıkla ... Auhauhuaa İyiymiş, estağfurullah. Taktik maktik yok, bam bam bam Şaka bir yana canları sağolsun hepsinin.
Mihawk dedi ki: Turan taktiği gibi tartışıyorsun. Millet çekiniyor yazmaya. :d Genişletmek için tıkla ... Auhauhuaa İyiymiş, estağfurullah. Taktik maktik yok, bam bam bam Şaka bir yana canları sağolsun hepsinin.