Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1052 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine çıkarım yapamazsın belki Zoro pert olup yatacak, diğer ikisi rahat galibiyet alacak. Mihawk'ı baz alıyorsun sanırım. Onun seviyesi de belli değil tam olarak.
Jinbe basit bir yonkoya mı diz çökeceğim diyordu anaya kk olacak tayfayız diyordu.Zoro da aynı tarife uygular ben kk sağ koluyum beni basit bir yonko ile bir tutmayın der dünkü imparatorla yani 40 senelikle değil :)
 
Luffy sadece bm ye karşı birieyler yaptı diye yonko sayılmadı ki tümenleri var 5000 den fazla insan bunun emrinde diye yonko oldu. Law ve kidd de tayfa dışı birşey varmı yada kontrol ettikleri bölge var mı ? Yoksa nasıl yonko oluyorlar ?
Bende bu mesaja ekleme yapayım dedim, Karasakal direk Beyazsakalın bölgelerini kendine bağlayıp, kendi tayfasındaki üyeleri komutan yapıp filo kurduğu için doğrudan yonko kabul edildi. Aynı şey Luffy içinde geçerli filosu olduğunun ortaya çıkması ve geçtiği bütün adaların ona bağlıymış gibi davranıyor olması 5.yonko olmasına neden oldu bence. Law ve Kid yonko olarak sayılmak yerine en güçlü korsanlardan diye adlandırılacaktır bence. Shiki gibi yanlış bilmiyorsam yonko ünvanı yoktu. Hatta yonko sistemide shibukai sistemi gibi dağılacak en güçlü korsanlar diye adlandırılacak. Korsanlar kralı istisna :D.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 63)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık