Seriyi aralarla birlikte 2014'ten beri takip ediyorum.Bittiği an içimde nasıl bir boşluk oluşacağı hakkında en küçük bir fikrim yok.Ciddi ciddi finale mi geliyoruz şimdi
Seriyi aralarla birlikte 2014'ten beri takip ediyorum.Bittiği an içimde nasıl bir boşluk oluşacağı hakkında en küçük bir fikrim yok.Ciddi ciddi finale mi geliyoruz şimdi
DNS uçuk Zoroculardan şeklinde demişimdir en fazla. Hahaha ben yokken yem olmuştu adam zaten buraya. Geldik toparladım yine biraz. Law lobim dururken .Bilmem zoroculardan çekindiğini sanıyordum dns çok korkunç gibi konuşuyordun sanki hafızada öyle kalmış Bütün adayla vs attıysan seni Doffy lobisine alalım.
Cora-san'ın kemikleri sızlar, olmaz öyle şey.Sanji>doffy. Law doffy nin çekindiği pozisyona gelmiş senin oyunlarına mı gelsin @Ölüm Cerrahı bunu mu istiyorsun ?
Teach bile kendine Amiral dedirtiyordu. Boşuna ısındığım tek Yonko değil.Zamanında anket vardı Yeni Dünya Hükümeti kaç yonkou gücünde diye.
Ben de oraya gidip dalga geçerdim 5+ yonkou diyenlerle, şaka maka Amiralcilere karşı kazandığımız savaş yok
Hükümet kaç yonkou şuanTeach bile kendine Amiral dedirtiyordu. Boşuna ısındığım tek Yonko değil.
Siz sahte spoiler yüzünden 50 sayfa Mihawk gömen ikili değil misiniz ?Tarafsız lobisinin başı ben ile @II. Invictus yalnız.
Hikayesini bilmiyorum. O zaman resmi bir şekilde davet edelimVermek demiyelim. Hikayesi farklıdır...
Elimizde bir tek Shanks kaldı. Onun da hükümetten olma olasılığı varZamanında anket vardı Yeni Dünya Hükümeti kaç yonkou gücünde diye.
Ben de oraya gidip dalga geçerdim 5+ yonkou diyenlerle, şaka maka Amiralcilere karşı kazandığımız savaş yok
Law + Bepo'yu baz alırsan rahat 15 20 30 tane eder herhalde.Hükümet kaç yonkou şuan
Hocam Amiral lobisinin propaganda başı olma yolunda emin adımlar ile ilerliyorsun.Gel dostum Amiralci ol sen de. Zoro muhtemelen bir Amiralle dövüşecek, Yonko kalmadı. Artı olarak Yeşil Boğa Zoro'nun babası da çıkabilir. Boş ver Yonkoları...