Amiral lobisinin başı zatenHocam Amiral lobisinin propaganda başı olma yolunda emin adımlar ile ilerliyorsun.
Bunların dövüştüğü yerde zehir yoktu lan. Ek olarak Ryo uyutuyorsa buna kimsenin yapabileceği bir şey yok.O değil de Sakazuki ve Kuzan Punk Hazard'da zehirli hava varken 10 gün dövüştü. Tüm Wano uyutulursa bu Akainu ve Kuzan reislere yazar.
Smoker demedi mi Sakazuki ve Kuzan bilerek o adayı seçti diye? Patlama sonrası kimse Punk Hazard'a girememiş gazdan. Sonra 2 yiğit gelip savaşmış ve adadaki zehirli gaz da yok olma noktasıma gelmiş.Bunların dövüştüğü yerde zehir yoktu lan. Ek olarak Ryo uyutuyorsa buna kimsenin yapabileceği bir şey yok.
Belki Roronoa Zoro bir fark yaratabilir
Alpamis gerekli cevabı verdiği için ben birşey demiyorumWb nin yarı olu haldeyken akainu yu magma topu olarak sektirmesini nasıl yorumluyorsun ?
Gece veya yarın sabah çıkar.Normalde bölüm rawlarını takip etmiyorum ama bu hafta sayı baya merak uyandırıcı şu ana kadar raw'ın çıkmış olması gerekmiyor muydu yoksa geceye doğru mu gelir ?
Biraz şu dalga geçmesini bilenlere benzesem estirirdim de benlik değil. Doğamda olmayınca her zaman beceremiyoruz. O yüzden rahat ol. :dd.dLaw lobisinden vazgeç diyen yok sadece yanlayacaktın Ama artık imparator oldunuz yüksekten bakarsınız şimdi bize xD