İyice sineğin yağından ne çıkarırım derdine düşmüşsün sineklerin kıçına bez bağlayan Kemal Sunal filmi aklıma geldi.O değil de Sakazuki ve Kuzan Punk Hazard'da zehirli hava varken 10 gün dövüştü. Tüm Wano uyutulursa bu Akainu ve Kuzan reislere yazar.
Corazon zehrinden kurtulamadığın için yapamadın ki zaten artık Dof lobisi de kalmadı gibi o günler geride kaldı. :SBiraz şu dalga geçmesini bilenlere benzesem estirirdim de benlik değil. Doğamda olmayınca her zaman beceremiyoruz. O yüzden rahat ol. :dd.d
Yanlamak mı yanlamak. Şu lekeden kurtarmaya çalışırken Law'ı sonra iyice çıksın adım.
Orada hiyerarşi var da öyle oluyor kurum orası.Sadece 1 koramiral olduğunu ve 1 amiral gidince onun amiral olduğunu düşün alttaki terfi ediyor yani.Yonko işiyle alakası yok.Bleach'de de seri sonunda salak saçma tipler kaptan olmuştu. Aklıma o geldi şimdi. Yonko lobisi olarak Coby ve Drake amiral olana kadar bekleyeceğiz artık. :/
Bilmem, öyle mi dedi ?Smoker demedi mi Sakazuki ve Kuzan bilerek o adayı seçti diye? Patlama sonrası kimse Punk Hazard'a girememiş gazdan. Sonra 2 yiğit gelip savaşmış ve adadaki zehirli gaz da yok olma noktasıma gelmiş.
Sunny wano'dan ayrılsın sen o zaman gör hareketliliğiSon spoiler yorumları konularına göre bir hareketlenme oldu forumda. Eski şahlanış yaşanır mı sanmıyorum ama umut vadeden bir atak oldu benim için