Ben girerim. Zoro law damn geride kid ile kapışır.İddiaya giriyoruz mu demek bu
Ben girerim. Zoro law damn geride kid ile kapışır.İddiaya giriyoruz mu demek bu
Vermek demiyelim. Hikayesi farklıdır...Ne demek hangi lobideyim ?.. Adını @Densetsu no Samurai vermemiş miydi ?
Ben her türlü girerim de ne belirleyecek ki bunu Oda'nın ağzından çıkmadıkça. Gerçi imparator yaptırıyor ona bile laf ya neyse. İş okuyuculara kalırsa ölme eşeğim ölme. Ucu bucağı olmaz.@Ölüm Cerrahı sana diyor bak
Ödülde King de Kata'yı geçiyor yani ?Sonuca ulaşmayacak bir iddia. Çünkü Law vs Zoro olmayacak ya da Kid vs Zoro. Sen de biliyorsun. Ama ödül olarak, ünvan olarak geçtiği için pekala biri diğerinden üstün diye savunma yapılabilir. Sen de neden Zoro'yu güçlü gördüğünü yazarsın hepsi o olur.
Law imparator zoro sağ kol ehehe yaz keyfine bakBen her türlü girerim de ne belirleyecek ki bunu Oda'nın ağzından çıkmadıkça. Gerçi imparator yaptırıyor ona bile laf ya neyse. İş okuyuculara kalırsa ölme eşeğim ölme. Ucu bucağı olmaz.
O zoroculara bulaşmaz av menüsünde sadece hurdacılar var.@Ölüm Cerrahı sana diyor bak
Yine çıkarım yapamazsın belki Zoro pert olup yatacak, diğer ikisi rahat galibiyet alacak. Mihawk'ı baz alıyorsun sanırım. Onun seviyesi de belli değil tam olarak.Ödülde King de Kata'yı geçiyor yani ?
Gayet belli olur bu adamlar final dövüşünde olacaklar dövüşecekleri kişilerden o çıkarımı yaparsın.
Cerrah MW'yi görünce olur gibi.O zoroculara bulaşmaz av menüsünde sadece hurdacılar var.