İşim olmaz.
Zoro'nun güç olarak Law ve Kid'in gerisinde olduğunu iddia edenlerle iddiaya girebilirim buyrun gençler
İşim olmaz.
Zoro'nun güç olarak Law ve Kid'in gerisinde olduğunu iddia edenlerle iddiaya girebilirim buyrun gençler
Oyunculuğu iyi ya. Lakin ryo olmaz ''gibi''. Belli olmaz amiraller seçilmiş aktörler malum mangaka bu konuda titiz davranıyor.60'lar japon sinemasının önemli aktörlerinden. Zaten siması direkt tanıdık gelmiş. Hatta @Millennium Wizard baya sever beyfendiyi yanlış hatırlamıyorsam.
Benzetme olarak, evet. Pek bir benzerlik yok silüet ile. İhtimali ele aldım sadece:d
Öldüklerinin haberini almayalım, o yeter şimdilik. Ayrıntılı işlensinler istiyorum.Bu ikisinden beklentin nedir tam olarak?
@Ölüm Cerrahı sana diyor bakİşim olmaz.
İddiaya giriyoruz mu demek bu
Ne demek hangi lobideyim ?.. Adını @Densetsu no Samurai vermemiş miydi ?Yeni farkettim de ben hangi lobideyim. Lobi aranır.
Bende aynı şekilde. Yonkolardan daha iyi işlenmesini istiyorum.Öldüklerinin haberini almayalım, o yeter şimdilik. Ayrıntılı işlensinler istiyorum.
Sonuca ulaşmayacak bir iddia. Çünkü Law vs Zoro olmayacak ya da Kid vs Zoro. Sen de biliyorsun. Ama ödül olarak, ünvan olarak geçtiği için pekala biri diğerinden üstün diye savunma yapılabilir. Sen de neden Zoro'yu güçlü gördüğünü yazarsın hepsi o olur.İddiaya giriyoruz mu demek bu