Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Eustass Kid vs. King

Dövüşü Kim Alır?


  • Kullanılan toplam oy
    268
Ah be dostum @King

Tinerci lobisinin ağına düşmüşsün. Bir şekilde seni tetikleyip yanlış zamanda konuyu açtırmışlar. Montana sana iyi niyetle yaklaşır gibi yapıp "Kid vs King aç kesin seninki yener" diye yem attığında asıl hedefinin Kid'in itibarını seninkini ezdirerek toparlatmak olduğunu söylemiş ancak vakti geldiğinde böyle bir konu açarsan Alberto'nun yüzü güler demiştim. O vakit bu vakit değil. Alberto forumun gözünde babet köpeği kıvamında şu an. Forum ensesine basıp ayakkabı tabanı koklatmış gene. Üzüldüm.

Dövüşü ciddi bir şekilde yorumlayacak olursam, Op evreninde birbirine yakın güçlerdeki karakterler arasında seri içerisinde daha büyük önemi, ağırlığı olan ve gelişime açık olan karakter hangisiyse o kesinlikle yener. Bu işin temel matematiği budur. Law'ın sağ kolu artık herhangi bir sağ kola kaybetmez. Alberto maalesef bu vsyi de kaybeder.
Sen bana yakın zamanda Kid vs King açarsan kazanma ihtimalin var demiştin tavsiyene uyup açtım yine tutturamadım. Benim yüzüm hiç gülecek mi acaba?
 
Sen bana yakın zamanda Kid vs King açarsan kazanma ihtimalin var demiştin tavsiyene uyup açtım yine tutturamadım. Benim yüzüm hiç gülecek mi acaba?
BM yenilgisi sonrası dönem tarzında bir atmosferin oluşması lazım. O gün bu konuyu açsan Alberto anketi silip süpürürdü. Kid toparlanma evresinde. Tetikleyici bir unsur lazım gelmeden olmaz. O da ancak Oda'nın kaleminden gelir.
 
Bunu Zorocularla aramı bozmak için diyorsun değil mi? Eski ben olsa iyi fikir diye atlardı hemen ama artık daha tecrübeliyim. Bir konu açmadan önce iki kere düşüneceğim.
Zoroculara karşı anket açarsan kazanma şansın var, bazen böyle riskleri göz önüne alman lazmı.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık