Killer'a karşı kazanır ama King'in o seviyenin adamı olduğunu da kabul etmiş olur, daha üst lig adam aldırması lazmı.Killer daha ciddi algılanır gibi.
Killer'a karşı kazanır ama King'in o seviyenin adamı olduğunu da kabul etmiş olur, daha üst lig adam aldırması lazmı.Killer daha ciddi algılanır gibi.
Karakterin çapı belli bence. Ben arkadaşa başarılar diliyorum.Killer'a karşı kazanır ama King'in o seviyenin adamı olduğunu da kabul etmiş olar, daha üst lig adam aldırması lazmı.
İhanet eden olarak kaldı ismim, bense sadece kazanmak istemiştim.Sen gariban lobisine ihanet etmeyecektin gül gibi geçinip gidecektik, milletin gazına geldin.
Gariban lobisinin felsefesini anlamamışsın, önce en dibe batman lazım.İhanet eden olarak kaldı ismim, bense sadece kazanmak istemiştim.
Bunları alacağını herkes kabul eder bence. Ben kendi potasında isimlerle kıyaslamak istedim hep. Yeri belli olsun, sağ kolluğu unutulmasın diye.Queen, Jinbe, Killer. Bu üç isimden birisine karşı King derim.
İstediğin gibi takıl, sadece herhangi bir karakter için bu kadar uğraşmak bana garip geliyor. Eğleniyorsan ne mutlu.Bunları alacağını herkes kabul eder bence. Ben kendi potasında isimlerle kıyaslamak istedim hep. Yeri belli olsun, sağ kolluğu unutulmasın diye.
Eğlencesine yapıyorum bende tabi. Hem karakteri seviyorum hemde dönen muhabbetleri. Bana uğraş gibi hissettirmiyor.İstediğin gibi takıl, sadece herhangi bir karakter için bu kadar uğraşmak bana garip geliyor. Eğleniyorsan ne mutlu.
Baksana Kid'den de dibe batmışım ben artık daha ne kadar dibe batıcam usta.Gariban lobisinin felsefesini anlamamışsın, önce en dibe batman lazım.
Dönen muhabbetler sinir etmiyorsa sorun yok dediğin gibi.Eğlencesine yapıyorum bende tabi. Hem karakteri seviyorum hemde dönen muhabbetleri. Bana uğraş gibi hissettirmiyor.