Ben Kid'de haki yoktur demiyorum zaten ama King'ten tek farkı kral hakisi olması onu da kullanamıyor zaten.Kid'te de olduğu onaylı değil mi?
Ben Kid'de haki yoktur demiyorum zaten ama King'ten tek farkı kral hakisi olması onu da kullanamıyor zaten.Kid'te de olduğu onaylı değil mi?
Üşendim Yoksa sana garezim yok ALPAMİS'ciğim.Bu arada özellikle mi Alpamis'in baş harfini küçük yazıyorsun?
King'in Zoro'ya tutturduğu darbe sayısı tam liste;Kardeşim engelledim, trollüğü bırakınca veya (eğer troll değilde ciddiysen(inş değildir)) tekrar engeli açıcam.
Orada da oyumuz belliOylar ezici olarak Kid'e verilince King'in açacağı yeni konu;
King vs Nami'nin köyündeki muhtar.
Manga sayfaları da zaten Kid King'i donundan asar. Ne yaşıyon be biraderim.Bunca yıldır forumdayım ilk defa biri bana troll dedi. Manga sayfalarından bağımsız subjektif yorum yapmak lazım demek ki troll olmamak için. Ahhahaa
O senin denklemin.Kid>>Marco ve gen uyanışı öncesi Sanji yani.
Zoro vs King niye diyorsun ben anlamadım? Haki dövüşü mü yaptı King?Kid vs. Kaido olduğunda Kid mapusa, adamı da akıl hastanesine kapatıldı. Toplu versusda ise kaçtı zaten. Kid vs Bm ise hiç olmadı? Law ile beraber girdiler Yonko'ya.
King ve Queen Marco ve gen uyanışından önceki Sanji'yi patır kütür tokatladı. Kid bu ikisinden güçlüyse Marco ve o zamanki Sanji'den çok daha güçlüymüş demek ki.O senin denklemin.