Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1048 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İş yaptığı şirketle arası mı açık acaba sODA'nın duruğ durup "alın lan bir daha kafasını kestiricem" bir seri nasıl efsaneden feshaneye döner göstericem filan diyor galıba
 
Kata'nın anamı da dövcen mi sözünden ve Bm'nin böyle gitmesinden sonra Elbaf!a geliceklerini düşünüyorum. Ayrıca ileri seviye kral hakiyi öğrenirse Kata güzel bir vs atarlar Zoro ile. Dövüş içerisinde Zoro gözlem hakisini filan geliştirir. İkisi temassız kullanmaya başlarlarsa filan zaten kral hakiyi dövüş ilerledikçe baya güzel olabilir dövüş.
Oda'nın kata'ya o kadar değer vereceğini sanmıyorum ama Oda yani ne yapsa yadırgamam gibi birde kid & law vs big mom vs sinin amacı daha doğrusu wano arcının amaçlarından biri de yeni nesil korsanların devrinin başlamasını konu alıyor Kaido düştü Luffy geldi Big mom düştü Kid ve Law geldi ileriki zamanlarda Big Mom'ı yonkou sıfadıyla düşman olarak görürsek bence o vs boşa çizilmiş olacak Oda'nın da bu toplara gireceğini sanmıyorum istemem de hani

yazar daha kendi verdiği söze sadık kalamıyor karakter ağzından kalma söz pek bişi ifade etmiyor artık benim için :(
 
Wano halkının karnı ağrısın. Usandık yav ne halkmış. Çileyi onlar mı çekiyor biz mi çekiyoruz belli değil. İşin kötüsü savaş bitmediği halde durum bu. Yarın birgün savaş bittiğinde bunlar dramaya bağlar, kutlamalar kurtulduk naraları atmalar felan yaşanır, luffy nika referansına bitane ateş etrafında maymun dansı yapar felan derken bi 5 bölüm de onu izleriz, ölme eşşeğğim yaz gelsin.
 
Olum ilk defa Oda o kadar da iyi bir yazar değil galiba dedim. Bitirsene olum ne uzatıyorsun ? Hayır uzatırken bir şey olsa ses etmeyeceğim bir olay olduğu da yok öyle boş boş uzatıyor. Son 2-3 sayıyı okumazsak kaybedeceğimiz gerçekten hiçbir şey yok lan.
 
Bölüm gelene kadar pek birsey demeye gerek yok. Wano'da orochi kaido'dan daha problemliydi zaten. Egerki sadece orochi için ayrilan bir bölümse ve gidiciyse tamamen, oda japon zaten falan diyip birde wano düsünüldügünde problem yok ama belli de degil kaç can kaldı bilmiyoruz. Belki dönüsümde kafa falan eksiliyordur belirti olarak.

Kaido'nun inmesini bekliyordum ama kaido'dan sonra da hiçbir seyin kalmamasi lazim. Zaten orochi, cp0 elemani, big mom veletleri, hükümet gemileri ve kalan kaido askerleri var. Askerleri sayma çöpler temizlenir, hükümet gemileri ve cp0 için birseyler ayarlar wano için degil daha çok kaido'yu ve adamlarini adadan tasviye asamasinda görebiliriz, onlarida eledik. Big mom bir ihtimal veletleri tarafindan götürülebilir ama veletler zayıf degil ne olucagini da bilmiyoruz fakat queen ve king'i gördükten sonra onlardan da çok bi espiri beklemiyorum marco veya yamato rahat durdurur. Onlari da geç. Bi orochi kaldı ama bi inmedi gitti. Bu bölüm o da giderse sadece kaido kaliyor. Haftaya da böyle giderse o da iner ve nihayet wano'da savaş biter.
 
Oroçi'nin dibini sıyırmadan bırakmayacak anlaşıldı, etinden sütünden yararlanacak. İhanetin bedeli bu kadar kolay ödenmez Oroçi :oleyo2: :p

Bir de bu saçmalığa bahane yaratmak için ona uygun bir meyve vermiş, dâhi Oda:artiz::(:mad:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık