Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Trafalgar D. Water Law

Zoro VS Law


  • Kullanılan toplam oy
    467
Katılmıyorum
BM malını geç Kaido'dan bile daha zor gelirdi.
Ki BM dahi şu saldırıları yiyecek karakter değil.
Sadece karakterlerin aldıkları güçlendirmelere odaklanıp gerisini unutmak lazım rakiplerini bu arca göre değerlendirmemeliyiz.
Katılıyorum
Shanks köpek gibi hızlı ve çevik çıkacaktır bundan kaçması da buna saldırı denk getirmesi de daha zor olur.
2 vs 1'de Kaido'nun balyoza dayanıp iki saldırı denk getirseler Shanks'ın kesmesine, delmesine dayanamazlardı.
Wano dövüşleri baştan aşağı leş.
 
Son düzenleme:
Big mom’ın karşısında çocuklar var. 30+ dk sonra uyanışla sürpriz yapıp vurmuşlar. Kadın dövüş boyunca mal değil.

Sonra zaman geçiyor. Daha güçlü haline yeniliyorlar. Mal gibi merhamet gösterip arkasını dönünce bi uyanış kombosu daha yiyor.
En son kadını mıknatısla falan yere yapıştırdılar, law yediği yumrukları sallamadan bi uyanış daha attı. Final kombonun hakkını verdiler.

Gördüğümüz dövüş leşti çünkü mangaka 1 saat içinden big mom’ın ciddi darbe yediği yerleri çizmiş. Ve bunlar senaryo yardımıyla olan şeyler. Shanks için de bi senaryo yazsan rahatlıkla yedirebilirsin bu ikiliye. Bu senaryo sadece big mom’a olacak şey değil. Tayfa merhamet dilediğinde hangi yonkou gerçekten gardını düşürür deseniz bunu en başta yapacak olan shanks’tır zaten.

Luffy’nin böyle senaryo yardımlarıyla çok zaferi oldu. Her seferinde de sonraki arc sanki bileğinin hakkıyla indirmiş gibi o lige çıktı. Law ve kidd nasıl bi senaryoyla olursa olsun beraber yonkou indirdi. “Kazanan: law&kidd” duyurusu yapıldı. Artık ona göre güçleri olacak.
 
1 ve 3 için farklı düşünüyoruz derim de ikinci madde sıkıntı tiksav. BM'nin Law'ı üstünden atamaması yalan yere lazer yemesi rakiplerini bırakıp gitmesi falan bunların hepsi mangaka ittirmesiyle olmuş şeylerdir. Lazeri egoya bağlasan acımazsızlığına rağmen merhamet etmesine bahane bulamazsın ona bahane olsan Law'ı üzerinden atamamasının izahı yok. BM malı dahi normalde bu saldırıları yemezdi derken bundan bahsediyorum süper çevik ve müthiş dövüşen bir karakter olmasından değil.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık