Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1047 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garp neden roger şansa KK oldu dediği şimdi anlaşılıyor. Rakibi Nika değilmiş. BM desen o zaman üreme döneminde, wb aman marco ağzımızın tadı kaçmasın pasifliğinde, 2 sene önce en büyük rakibinin başına bir şekilde dümen(!) girmiş kafayı yemiş o meyve ile dünyayı yok etmek yerine dinozor yetiştirme işine girmiş. Şuan kaido ya acıdım yanlış dönemde tek başına kalmış gariban...
 
@Daredewill
Şöyle ki adam Roger'a meyvesiz şekilde dünyayı fethetti diyor, onun dengi olanlar içinde bir başka meyvesiz Garp. Tabii sonradan meyve falan çıkarsa bilemeyiz.
 
Meyvesiz de zirveye çıkılabileceğini Zorodan anlamalısınız zaten. Mr1, Kaku, Monet, Pica, King meyve sahibiydi de ne oldu? Yakın zamanda Fujitorayı da indirecek. Üstelik hayvan gibi meyvesi var. Keza Shanks, Mihawk, Roger, Rayleigh, Garp gibi meyvesiz canavarlar var. Ayrıca haki ile zirveye çıkılabiliyor diye luffy neden meyve uyandırmasın? Luffy hem meyve kullanımı iyi olan hem hakide zirve olamaz mı? Ki şuan tüm hakilerde ileri seviye kullanıma sahip. Bunu yapabilen kaç karakter var? Bildiğimiz bir tek Kaido var şuan.
 
Abi yapmayın etmeyin. Luffy değil law , kidi de üstüne kor alır ikisini de . Meyvesi tanrı oldu, hakisi zaten ikisinden de üstün. Ki hala savaş da bitmedi , kaido haki haki dedi. Oradan da hakisi de 1 level daha artar öyle biter bu savaş. Adam bu arc kaç seviye atladı . Ben takip edemedim vallahi. Bazı yorumlar görüyorum , tüm tayfayı tek başına alır diye. Ne yalan söyleyeyim bana da alır gibi geliyor. O kadar çok seviye atladı ki hala da devam ediyor:oleyo2:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 54)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık