Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045: Sonraki Seviye

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 171 32.3%
  • Orta

    Kullanılan: 71 13.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 288 54.3%

  • Kullanılan toplam oy
    530
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bu luffy'nin dövüşleri nasıl her zaman böyleydi arkadaş. Millet tutturmuş böyleydi böyleydi diye. Adam (kaido) aşığı inip arkadaşlarını dostlarını öldürecekti luffy'nin. Arkadaşları dostları tehtid edilince de luffy daha ciddi daha akıllı dövüşüyordu. Ha dövüş sırasında iki panel komedi unsuru çizer geçer tamam denirdi. Ama adam iki sayıdır hem şakacı hem saçma dövüşüyor.
 
Bunun bir kesinliği var mı? Meyvenin kişiliğe etki etmesi bilinen bir olay ve bu rezaletin zirvesi Luffy. Son paneldeki cümleyi Nika neden kursun mesela? Dediğiniz gibi olamaz demiyorum ama bence reenkarne yok.
Kesinliği yok zaten onun için "fikri" ifadesini kullandım. Reenkarne değil zaten dediğim şey. Nika meyvesinin iradesini şu an Luffy bastıramıyor olabilir. Belki bunu çözer dedim.
 
Oda için önemli olan bence dövüşten ziyade hikaye dünya hükümeti devrimciler kayıp yüzyıl vesaire o yüzden oldu bittiye getirmeye başladı açıkçası benim için de dragon im ve xebecin gücü hariç kimseyi merak etmiyorum hatta kimi zaman biran önce dövüşleri bitsin de hikayedeki karakterlerin konuşmalarını tepkilerini göreyim diyorum beni bunlar daha çok ilgilendiriyor galiba oda için de durum aynı.
 
Joyboy modda dövüşen luffy değil bence. Meyve kendisi dövüşüyor. Bir ihtimal önceki kullanıcı akli melekeleri olmayan birisiydi. Meyve baktı bu adam kullanamıyor bari ben kullanayım dedi. Enelle dövüşünde luffy aptal mod açmıştı. Muhtemelen orada da nika kendisi kontrol etti luffyi.

Zangetsunun ichigodan kontrolü ele alıp öyle değil böyle dövüşeceksin deyip millete dalması gibi. Kuramanın narutoyu ele geçirmesi gibi.
 
Her şey o kadar saçma olmasına rağmen , berbat bir bölüm olmasına rağmen , Luffy'nin koskoca ejderhayı tutup atlama ipi olarak kullanması müthiş bir hayal gücüydü bence =)) Hala gülüyorum...
Bu güne kadar lastik diye Luffy'i aşağılayan bir düşman görmedim. Luffy'nin karşılaştığı kaç tane düşman varsa yapabildiği için amaçsızca (!) Luffy'i gerdirip ip gibi atlamak şöyle dursun onu rezalet duruma sokmaya gerek bile duymadılar. Uyanış öncesi Luffy, salakça gözüken bütün saldırılarında ciddiydi. Arlong'a karşı farklılıklarını sadece keskin dişler, ellerindeki perdelerle karşılaştııran, ırk, tür, renk, güç, şöhret, zenginlik gibi farklılıkları ayaklarının altına alan Luffy benim bu bölüm okuduğum karakter değil.
Yediği meyvenin isminin değişmesi, Joy Boy olması, tanrısal bir güç elde etmesi falan bunlar bizim bu güne kadar okuduğumuz, tartıştığımız, düşündümüz emek verip kafa patlattığımız esere ait değilmiş gibi hissettiriyor, kısacası kandırılmış hissediyorum. Hayal gücü dediğimiz şey bu olmamalı.
Oda özellikle keyif olsun diye Luffy'nin rakibini bu hale sokacak bir yazar değildi. Hikayenin işlenişi bakımından da Kaido'dan hınç almak için savaşan bir Luffy de söz konusu değildi. Şimdi daha bir hesaplaşma moduna girdiğini görüyoruz. Saydığı isimlerin arasında Pedro'nun olması bunun bariz bir göstergesi gibi. Daha önce de birileri için savaşsa da artık kendi özgürlüğü ve ardında ki özgürlük bahşedeceği insanlara iyi olanı dayatan, şaşıranların gözlerini fırlatacak kadar bünyelerine etki eden bir Luffy söz konusu. Ben bu Luffy'i sevmedim.
 
Yaw Kaido karşısına ilk çıkıp teki yediğinde her ne kadar kahrolmuş olsam da aha ts öncesi luffy yeniden geliyor demiştim. Bugün geldiğimiz nokta bu. 800 önceki joy pardon luffy geldi..

Yani lineer bir şeyler istemiyor olabilirsin ama kurguyu bu denli paramparça etmeye ne gerek var dimi?
Çürük kabak çekirdekleri dolu kase.
dingil herif ya, böyle bişey çıkacaktıysa önceden foreshadow mudur ne dalgaysa yapaydın bunun için zor muydu :S her yazar zaten yapıyor fs, oda bi de bunun için övülüyordu hani nerde olum :d goroseiye gücü uyandırırken söyletmek mi yazarlık ahaha

adamın hayali manga değil comic book çıkarmakmış da imkan vermemiş endüstri sanırım. asistanken koşa koşa gitmiş senseisine, senseee senseee ben comic çıkarıcam, böyle fiçuv bi yumruk sallayacak, gözleri yerlerinden fırlayacak, yılanın ağzına girip gözlerine pandik atacak demiş. sense tabi sinirli, eski toprak japon bi kere, ne diyosun lan it, sen kültürümüze leke mi düşüreceksin demiş, giy tulumları, al takımları demiş bağırmış. oda da bu haklı mücadelesinde manga endüstrisi domine ederek sonunda kendi mangasında comigikfizkgş
 
Kesinliği yok zaten onun için "fikri" ifadesini kullandım. Reenkarne değil zaten dediğim şey. Nika meyvesinin iradesini şu an Luffy bastıramıyor olabilir. Belki bunu çözer dedim.
Nika bedeni ele geçirdi deyince reenkarnasyon olarak anlaşılıyor. Karakterini değiştirme olayı net olarak var. Tepkileri çok normal değil ve fazla gülüyor. Zamanla bu saçmalığı kontrol edip daha ciddi olabilirse biraz toparlayabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 50)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık