Luffy'yi ele geçirdiğini hiç sanmıyorum. Uyanış açınca kafadan kontak olmuş. Reenkarnasyon olmasın diyordum ama şunun yerine karizma bir Joy Boy görmeyi tercih ederdim arkadaş.Tüm saçmalıklara rağmen Nika'nın şu an Luffy'nin bedenini ele geçirdiği fikri bir nebze olsun içimi rahatlattı. En azından değişen Luffy değil. Hala bundan geri dönüş imkanı var. Sadece Kaido savaşını mahvettiğiyle kalabilir.
Tabi ya! avatarından ipucu fışkırıyor mesela Joyboy için.Çok keyifliydi. Oda sensei'yi kutluyorum.
O değilde koca imparator kaido da nesin sen derken komik tepkiden vermiş.Yenildimmm. Ah be Luffy.
Imparator indirmek başka bahara kaldı. Bedenini şeytan ele gecirdi.
Saçlar beyazken Luffy, Luffy değil. Nika denen yavşak arkadaş devreye giriyor. Luffy'nin ölümün eşiğine gelmesinden faydalandı muhtemelen. Meydanı boş buldu at koşturuyor.Luffy'yi ele geçirdiğini hiç sanmıyorum. Uyanış açınca kafadan kontak olmuş. Reenkarnasyon olmasın diyordum ama şunun yerine karizma bir Joy Boy görmeyi tercih ederdim arkadaş.
Bir de şöyle bir şey var; Luffy, Kaido'nun bedeninde şiştiği zaman, Kaido şaşırmıştı. Normalde şişmemem gerekliydi, lastik değilim ben demişti. Sanki Luffy'nin temas ettiği her şey lastik özelliği kazanıyor gibi.Açıklaması şöyle usta, kafa lastik olup geriye esniyor. Lastik yapılan yer beyaza döndüğü için yumruk içinden geçti sandık. Başka bir açıklaması olamaz. Yumruğun üzerinde direnç efekti olduğu için benim dediğim %80 ihtimalle doğru.