Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045: Sonraki Seviye

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 171 32.3%
  • Orta

    Kullanılan: 71 13.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 288 54.3%

  • Kullanılan toplam oy
    530
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar rezalet kötü bir bölümki Kaido Lufy şaklabanına kes artık deyip ağzının ortasına vursada gebertse lufy kendine gelse ne kadar irenç rezil itici çizimler lufy'den irendim resmen Kaido kaybetsede gerçek kazanan odur Lufy şaklabanını döve döve yoruldu dalmayan kimse kalmadı bu arcda gerçek imparator olduğunu gösterdi.
Bu işin Luffy ile alakası yok. Tuzak kurdurdular nalet bir meyve yedirdiler.
 
Hayır şu an seri tamamen bleach'e bağlandı bence. ichigo yenilince maske nasıl ortaya çıktıysa luffy yenilince meyve ortaya çıktı. bleach de maske psikopat bir karakterdi one piecde de ona benzer bir psikopatlık var ...

Luffy direnmeyi bırakınca meyvenin tüm gücü ortaya çıktı ...
Bleach ile ne ilgisi var her seride olan şey.Hunter ve Naruto da aynı geri dönüşler oluyor.Diğer mangalarda ana karakterden daha yetkin kabiliyetli bir kişilik olaya el atıp ayarı veriyor yada bilinçsizce çok büyük bir güç kullanıyor aklı yerinde olmuyor.Şeytan meyvesinde bu yok ölünce diriltti al uyanış senin olsun tepe tepe kullan dedi.Diğer mangalarda olan şeyler geçici şeylerdi durumu kurtarmak için.Ama burada meyve bir kere uyandırdı sonra meyveyi uyandıramıyorum tekrar ya saçmalığına girişmez Oda.Law ve Kid istediği an kullanabiliyorken.Ha girerse ona daha da kötü olur.Diğer mangalarda olanlar Chopper’ın ilk dev formuna geçişi gibiydi.
 
Bleach ile ne ilgisi var her seride olan şey.Hunter ve Naruto da aynı geri dönüşler oluyor.Diğer mangalarda ana karakterden daha yetkin kabiliyetli bir kişilik olaya el atıp ayarı veriyor yada bilinçsizce çok büyük bir güç kullanıyor aklı yerinde olmuyor.Şeytan meyvesinde bu yok ölünce diriltti al uyanış senin olsun tepe tepe kullan dedi.Diğer mangalarda olan şeyler geçici şeylerdi durumu kurtarmak için.Ama burada meyve bir kere uyandırdı sonra meyveyi uyandıramıyorum tekrar ya saçmalığına girişmez Oda.Law ve Kid istediği an kullanabiliyorken.Ha girerse ona daha da kötü olur.

Bleachle ne ilgisi olduğunu yazdım. Karakteri değişti Luffynin..Hatta Kaidou yenilirse Luffy oturup meyve yendi ben yenemedim ühühühü diye ağlayabilir ... Diğer serileri izlemedim yorum yapamam.
 
Bleachle ne ilgisi olduğunu yazdım. Karakteri değişti Luffynin..Hatta Kaidou yenilirse Luffy oturup meyve yendi ben yenemedim ühühühü diye ağlayabilir ... Diğer serileri izlemedim yorum yapamam.
Huyu suyu değişti de aklı gayet yerinde çok keyif aldığını söylüyor.Oda bence bu işi kotaramadı.Zunisha Joy boy geldi diye başka biri gibi bahsediyor ama hala bildiğimiz Luffy.Meyveyi uyandırınca mı geldiğini anladın yani.Joy boy geldi diyorsan altını doldur bari de tamamen başka kişilik olsun.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık