Abi yansıtamama falan yok, lastik olan şey beyaza dönmüş. Yana falan esnediği yok, düz mızrak gibi saplanmış. Sizin dediğiniz gibi olsa, kafa böyle olur.Adam yansıtamamış çizimiyle, gördüğümüz bir şey yok ama olan şey o mühtemelen.
Abi yansıtamama falan yok, lastik olan şey beyaza dönmüş. Yana falan esnediği yok, düz mızrak gibi saplanmış. Sizin dediğiniz gibi olsa, kafa böyle olur.Adam yansıtamamış çizimiyle, gördüğümüz bir şey yok ama olan şey o mühtemelen.
Hiç şu 1 tllik kum torbaları oluyor ya yumruk atmalık. Onlara vurdun mu? Vurduysan anlarsın.Luffy dönerek geliyor.
İğrenç bir çizim oldu ama :d
Yok, vurmadım.Hiç şu 1 tllik kum torbaları oluyor ya yumruk atmalık. Onlara vurdun mu? Vurduysan anlarsın.
Dragonball esintisi bu sefer fırtına gibi.O açıdan kötü bir Joy boy da görebiliriz birkaç farklı formu olabilir.
irenç lüfi .sO kadar rezalet kötü bir bölümki Kaido Lufy şaklabanına kes artık deyip ağzının ortasına vursada gebertse lufy kendine gelse ne kadar irenç rezil itici çizimler lufy'den irendim resmen Kaido kaybetsede gerçek kazanan odur Lufy şaklabanını döve döve yoruldu dalmayan kimse kalmadı bu arcda gerçek imparator olduğunu gösterdi.
Ona da yandan savurup düz çakarsın yumruğu daha sert vurmak için. Yandan geliyor diye yumruk illa kafasının yanından vuracak diye bir şey yok ortaya vurmuş işte. Beni mi trollüyorsunuz topluca anlamadım ki. Neyse yandan esnetiyo diyim ben de bu tartışma ile daha vakit kaybettirmeyin la bana.Yok, vurmadım.