Mangada 270 275arası bolumlere bakabilirsinBunu arıyordum görsel olarak sabahtan beri. Mangada var mıydı?
İnvictus... İnvictus bölüme 10 atmış usta @MontanaBölümü beğendim.Kaido'nun kafasından geçen yumruk için bir açıklama görecek miyiz acaba ? Onun dışında gayet keyif alarak okuyorum.
Luffy’nin soyadının neden maymun olduğunu anladım rakipleri maymun ettiği içinmiş. :/@Raiden Luffy'nin kolları Kaido'nun gözlerinden çıkmıyor gözler de lastik olduğundan esniyorlar sadece eldiven gibi düşün. Burnu kaşıyor sonra hapşırınca çıkıyor ağızdan.
Yok öyle bir şey abi siz nasıl onu görüyorsunuz cidden anlamadımYumruk yandan geliyor reis... Kafasının sol tarafı ortaya doğru esniyor, kolu içinden geçmiş gibi görünüyor.
Öyle birşey olsa Yamato niye küçük dilini yutsun gayet akıllı kız.Yok öyle bir şey abi siz nasıl onu görüyorsunuz cidden anlamadım
Adam yansıtamamış çizimiyle, gördüğümüz bir şey yok ama olan şey o mühtemelen.Yok öyle bir şey abi siz nasıl onu görüyorsunuz cidden anlamadım
Luffy dönerek geliyor.Yok öyle bir şey abi siz nasıl onu görüyorsunuz cidden anlamadım
Ya bırak savunma Oda'yı !Adam yansıtamamış çizimiyle, gördüğümüz bir şey yok ama olan şey o mühtemelen.