Belki de g5 sanıyordur nikayı?Wano'nun sonu hüzünlü bitecek dememiş miydi ?
Luffy, Gear 5 demese belki Nika'ya veda etme durumu olabilirdi. Aydınlığı getirmeyi sana bırakıyorum der giderdi. Boru gibi duygusal son işte.
Belki de g5 sanıyordur nikayı?Wano'nun sonu hüzünlü bitecek dememiş miydi ?
Luffy, Gear 5 demese belki Nika'ya veda etme durumu olabilirdi. Aydınlığı getirmeyi sana bırakıyorum der giderdi. Boru gibi duygusal son işte.
Bu çizim perspektifini daha önce bir yerde gördüm ama hatırlayamadım. Özgün bir çizim değil.Spoiler metninde dev Luffy için tanrı gibi gözüküyor demişlerdi değil mi? Bence mal gibi gözüküyor. :/
Kaydonun kendisi açıklar onu bir dahaki bölüm.Bölümü beğendim.Kaido'nun kafasından geçen yumruk için bir açıklama görecek miyiz acaba ? Onun dışında gayet keyif alarak okuyorum.
Animede 181de, mangayı bilemiyorumBunu arıyordum görsel olarak sabahtan beri. Mangada var mıydı?
Bu olaylar ile anlaman gerek bir sey var.Kaido,Roger,Beyazsakal gibi adamlar bu seri içinde ki zirveler.Filo amiralinden falan cacık yapamaz.Herhangi bir amirali de kasmadan yenemez.
Yumruk yandan geliyor reis... Kafasının sol tarafı ortaya doğru esniyor, kolu içinden geçmiş gibi görünüyor.Bildiğin suratının ortasına yumruk iniyor ve arkadan gösterildiğinde de saçının siyahlığından yandan falan esnemediğini net görebilirsin. Saçı düz duruyor adamın, yana esnese öyle olmaz. Abi ısrarla bir hatada diretme.