Ateşi de beyaz çıktı tam klişe. Saf beyaz ile karanlığın çarpışması olacak iyi vs kötü.Teach, Luffy'nin meyveyi çalsın da Yumruk Garp efsanesinin devamını izleyelim artık.
Ateşi de beyaz çıktı tam klişe. Saf beyaz ile karanlığın çarpışması olacak iyi vs kötü.Teach, Luffy'nin meyveyi çalsın da Yumruk Garp efsanesinin devamını izleyelim artık.
Sabah twde gördüm franky o kolluklar ile nasıl uyuyor diye resim çizmiş kolluğun olduğu kısımda yatak yok diğer her yerde yatağın üstünde.Soru: Luffy uyanıştan sonra yerleri büyük memelere çevirebilir mi?
Oda: ahahahahaha Sanji kan kaybından ölecektir. Luffy böyle bir şey yapmaz.
Kulak ve göğsündeki yara hariç her şey farklı.Aradaki 7 farkı bulun...Hiç benzemiyorlar birbirlerine.
Bunu düşünmeden edemiyorduk, uykum kaçıyordu. Adam yapıyor bu işi.Sabah twde gördüm franky o kolluklar ile nasıl uyuyor diye resim çizmiş kolluğun olduğu kısımda yatak yok diğer her yerde yatağın üstünde.
Yahu adam meyve yeteneği kullanıyor daha sonrasında ne tam kuruması? Tam kuruma budur.Hacı Galdino tüm vücudu kurudu. Oradan kurtuldu diyorum sen başkasında yok mu diyorsun.
Luffy değil o, Joyboy onları söyleyen.25 yıldır miras kalan fikri gerçekleştirsin diye bekledimiz anakarakter "Ölünce hikayem olmasa nolur, ölünce geriye kemikten başka bir şey kalmaz" diyor, kendisiyle hiç alakası olmayan salak saçma sözler söylüyor, onca kişiye eziyet etmiş ve öldürmüş Kaido karşısında normalde sinirden titremesi gerekirken "çok zevk alıyorum kaido dövüş çok güzel" kafasını yaşıyor gülüp eğleniyor..
Ben bu yeni Luffyden etimle kemiğimle nefret ettim, yazık.
Çizimlerde dövüşte tam manasıyla rezalet. Sıfır ciddiyet, saçma sapan bir dövüş mantığı. Kaidoya yumruk atıyor adamın kafasını delip geçiyor ama Kaido'da ölmüyor, ne şimdi bu? Kaido'nun kafası mı geçirgen oldu yoksa Luffy mi? Ne bunun mantığı? Yada yere düşmesi gerekirken gökyüzünde koşuyor mesela. Toonforce değil benzeri bir güç diyordum ama artık toonforce'un babası olduğu anlaşıldı...
One Piece bu değil..