Hep işinize gelen mesajları algiliyorsunuz ne olacak bu böyle?Kaido Luffy'yi meze yapmış, Luffy de Crocu'yu. Oda mesajı vermiş.
Kafanın içinden geçmiyor işte tam olarak, kafayı içeriye doğru esnetiyor. Aynı Kaido'nun gözlerinden elini uzatması gibi, oradaki aynı mantık.Kafanin icinden gecen yumruk hangi taraftan girmis diye tartismanin cok manasi yok bence hani semsiye misali
O zaman ki Luffy ile serinin zirvesi WB'yi bir mi değerlendiriyorsun?Onlar irade ile alakalıydı. Seriyi güzelleştiren şeyler. WB'de 500 yarayla savaşıyordu en son kafasının yarısı gidikti. Herkesin bir sınırı var. Fisher Tiger'ın yara alıp kurtulduğu durumlarda var. Yani her kan kaybında ölmesi gerekmiyor karakterlerin tıpkı gerçek hayattaki gibi. Oradan buraya bağlamaya çalışmayın. Buradaki saçmalık başka.
Yedikleri hasarı bir mi görüyorsun?O zaman ki Luffy ile serinin zirvesi WB'yi bir mi değerlendiriyorsun?
Hasarın verdiği etkiye bakıyorum. Onu geç Luffy'nin öldüğünü, su damlası ile hayata döndüğünü unutmuşsun yine...Yedikleri hasarı bir mi görüyorsun?
Ya Pedro'dan bahsetmeyin travmam.Luffy, pedro deyince duygulandım aga.
Kuruması öldüğü anlamına gelmiyor. Bu yine Galdino ile ortada. Yani neyi kanıtlamaya çalışıyon hacı Crocodile, en Kral mı diyelim ne diyelim?Hasarın verdiği etkiye bakıyorum. Onu geç Luffy'nin öldüğünü, su damlası ile hayata döndüğünü unutmuşsun yine...