Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044: Kurtuluş Savaşçısı

Bölüm Nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 278 52.8%
  • Orta

    Kullanılan: 58 11.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 191 36.2%

  • Kullanılan toplam oy
    527
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bölüm okuyucuları tam anlamıyla ikiye böldü. Ben de karışık duygular vardı bölümü okuduktan sonra; yeni bir luffy, yeni çizim tarzı.
Beğendim mi beğenmedim mi... Luffy'nin tanrı Nika olması damdan düşer gibi önümüze mi koyuldu yoksa Bunun ipuçları önceden yeteri kadar verilmiş miydi?
Dünya hükumeti bu vakte kadar neden yeterli önemi vermedi gibi bir sürü soru işareti oluştu kafamda ( one piece evreninde cevap bekleyen yeterince gizem yokmus gibi! ).

Sonra yorumları forumda okumaya karar verdim, spoilerdan kaçmak için bakmadığım spoiler yorumları başlığında bile gördüğüm hakli olumsuz yorumlarla hayal kırıklığım arttı. Sonra aşırı hype olan analiz videolarını falan izledim onlara da hak verdim. Sonuc olarak iki gün sonra tekrar tekrar okuyup Nikaya alıştım galiba:D . Bu absürt çizimler ve en ciddi savaşlarda komedi unsurlarının serinin başından beri olduğunu hatırladım.
Bu seride zaten yıllar içinde alıştığımız ama eğlenceli olan birçok mantık hatası var, bunları örnekle yazmama gerek yok her hafta konuşuluyor.
Sonuçta bu bir kurgu evren ve bu haliyle seviyoruz.

Hatta redditte ilk bölümden itibaren Nika ipuçları olduğundan bahseden bir yazı biraz zorlama gibi gorunse de hoşuma gitti

Sonuç olarak;
One piece, lastik çocuk olarak yayınlandığında başlayan hayranlığım ve son 13 yıldır mangada bir hafta bile aksatmadan takip ettiğim seriye sadakatim yine one piece hayranlık duygularımı kabarttı. Yeni bölümü heyecanla beklemeye devam ediyorum. Oda'nin sunduğu bu muhteşem eserin sonunu görene kadar aynı çocuksu heyecanla bekleyeceğimi biliyorum. Korsanfanla o güne kadar gideriz umarım... :)
 
İş bu noktaya geldikten sonra D. de kesin bu çıkar :D Konsepte de uygun olur gayet.

"Her zaman kocaman gülün ve etrafınıza neşe katın. Tekrar bir araya geleceğimiz gün gelecek. Şimdi dağılıyor olsak da karşılaşacağımız zamanlar olacak. O zaman geldiğinde dostlarınızı şöyle karşılayın:

Ben bu gülüşü nerede görsem tanırım."

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 45)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık