Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044: Kurtuluş Savaşçısı

Bölüm Nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 278 52.8%
  • Orta

    Kullanılan: 58 11.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 191 36.2%

  • Kullanılan toplam oy
    527
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
800 yıldır aranan bir meyveyi kapağı sandıkta taşımak ihmalkarlık değil, olsa olsa aptallık olur. Bunları yapmak için Shanks'ı aptal konumuna koymak mı lazım? O ihmalkarlığı yapacak kadar aptal olan Shanks, şu an Dünya Hükümeti ile gizli görüşmeler bile yapabiliyor.
Shanks yanlış yapmış meyvenin
Kovalayıp yakalayamama durumları var. Bence WG tarafı meyve ele geçirmeyi biliyorlar. Yiyen biri olsaydı, elemanı önce zincirler, sonra öldürür, sonunda da meyveyi elde ederlerdi.
Aynı şeyi neden Luffy'e yapmadılar sence?
 
Zoro ve Luffy arasında parallelikler var. Bazen de zıtlıklar. Luffy işin komik eğlenceli tarafıyken zoro korkunç ve karanlık tarafı. İlk önce Zoro ile alakalı olan bir bilgi edindik. Kılıçların kendi iradeleri kişilikleri varmış. Sonra da luffy ile ilgili olarak zoan meyvesinin kendi iradesini öğrendik. Sonra luffynin meyvesi uyandı. Sırada Zoronun kılıçlarını uyandırması kaldı. Luffy uyandırınca çok eğlenceli bir karaktere büründü. Enma ise öldürmek için yapılmış bir kılıç. Kaido ölmek zorunda. Demek ki Enma da uyanacak ve zoronun kişiliği biraz etkilenecek. Korkunç ve karanlık bir yön ortaya çıkacak. Hakuba gibi bir mod. O modda öldürmek için dövüşen bir adama dönüşece ve zayıflamış kaidonun kelleyi kesecek. Joyboy öldürmek için değil de eğlenmek için dövüşüyor gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 60)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık