Şu geçmişteki joy boyu görelim artık.
Haklı çıktığımda bir özrünü bekliyorum.Kıvranmaya devam ediyorum deseydin anlardım bu kadar sayfaya ne gerek vardı
Iceberg.Gemiye ilk olarak kim Thousand Sunny demişti ?
Monkey D.Luffy algı oyunlarına kurban gitmiş bir çocuktur. Beynini ele geçirmişler çocuğun.
Başım gözüm üstüneHaklı çıktığımda bir özrünü bekliyorum.
Shanks yanlış yapmış meyvenin800 yıldır aranan bir meyveyi kapağı sandıkta taşımak ihmalkarlık değil, olsa olsa aptallık olur. Bunları yapmak için Shanks'ı aptal konumuna koymak mı lazım? O ihmalkarlığı yapacak kadar aptal olan Shanks, şu an Dünya Hükümeti ile gizli görüşmeler bile yapabiliyor.
Aynı şeyi neden Luffy'e yapmadılar sence?Kovalayıp yakalayamama durumları var. Bence WG tarafı meyve ele geçirmeyi biliyorlar. Yiyen biri olsaydı, elemanı önce zincirler, sonra öldürür, sonunda da meyveyi elde ederlerdi.
Meyvelerin ruhu varsa niye olsun?Zoan'lar daha önce yaşamış canlılar sonuçta. Diğer meyvelere bilinç vermesi daha saçma olmaz mıydı.
Düşünsene Luffy aslında tam da senin sevdiğin kasıntıdan kabız olacak tarzda bir adam çıkıyor ilerideBaşım gözüm üstüne
Geçen hafta da söyledim söylediklerin illa olmayacak diye bir iddiam yok ama bence meyvenin olayı, meyve ile aktarılan bir irade ve misyonu göreceğimiz kesin.
Olmayacak bir senaryo değil tabi, şeytan meyvelerinin gizemini öğrenmek lazım. Zoan'ların bu konuda daha özel olduğu belli gibi.Meyvelerin ruhu varsa niye olsun?