Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044: Kurtuluş Savaşçısı

Bölüm Nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 278 52.8%
  • Orta

    Kullanılan: 58 11.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 191 36.2%

  • Kullanılan toplam oy
    527
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılıyorum, bu meyve en nihayetinde başka kullanıcıları da olmuş fakat uyandırılmamış bir meyve. Sengoku'nun Law'a Corazon için söylediği "sevgiye sebep arama" sözü minvalinde Shanks'ın Luffy'de Roger'ın izlerini gördüğünü ve bu yüzden onu boğulmaktan son anda kurtardığını düşünüyorum. Oynadığı kumar yüzünden kolunu kaybetti, meyveyi kaybetti, tarihin yükünü sırtlanacak yiğidi (Ace) kaybetti ve sonuç olarak Luffy'e güvendi. Öbür tarafta Roger'ın yüzüne nasıl bakar bilinmez ama kendi iradesini göstererek Luffy'i ölüme terk etmedi.
Ama bu düşünce de yazarın istemeden bıraktığı hikaye uyumsuzluğunu biz okuyucuların toplamaya çalışması gibi oluyor
 
Evet . Oden sevmeyen birisi olarak böyle bir bölüme Oden doldurulması hiç hoşuma gitmedi. Animeye çevirildiğinde de izleyeceğim. Yine rahatsız olacağım. Oden'i sevsem bile böyle bir bölüme koyulması çok bilinçli bir seçim olmuş. Yazarın Oden i bu kadar ön plana çıkararak söylemek istediği şey ideolojik bir mesaja dönüşmüş bence. O yüzden Oden karakterini asla kabul etmiyorum .
 
Bölümün yarısı Hiyori ve Orochi ile çöp olmuş. Bu kadar beklenti yapıp yarısını çöp etmek neden anlamadım.Umarım Orochi ölmüştür ve bir daha görünmez.O sayfaları direkt gectim bakmadım bile.Bölümün gercek kısmıyla ilgili tek sevmediğim şey cocuklara dönük rodrunner tarzı çizimler ve tepkilerdi. Gerisi güzeldi. Umarım önününüzde ki bölüm güzel bir dövüş ve Luffynin gear 5ini okuruz.
 
  • Like
Tepkiler: Ace
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 43)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık