Ope Ope'nin ölümsüzlük verme özelliğini Gorosei niye fazla tınlamıyor cidden orasını anlamadım. Bi Dof peşinde bu gücün. Ama bu meyve(nika) Gorosei için bayağı önemli o yüzden ödüle doğrudan etki edecektir diye düşünüyorum. Durumu gizlerlerse bile Luffy'nin yeni ödülü en az 4 milyar olur zaten.
Benim karşı çıktığım ve asla kabul etmeyeceğim(hele ki bu bölümden sonra kat'iyen kabul etmiyorum), Oda'ya kabus olup ızdırap çektireceğim bir olay. Sırf Oda'ya güvenmediğimden şöyle bir yorum getireyim buna.
Velev ki düşünüldüğü gibi nihai güç kullanılırsa o sıra dank edecektir. Ne de olsa m*l Goroseiler. Luffy'nin meyvesinde nasıl şimdi patlattılar belki bununla ilgili de o zaman konuşurlar.
İlla bahsi olacaksa, gönlümün bu olayın bağlanması tarafında ise... IM ölümsüz çıkarsa belki o sırada konuşabilirler. Böylelikle bu mevzuda kapanır.
+ Bir şey bunu kimlerin bildiğini bilmiyoruz. Gorosei'nin bilmiyor olma ihtimali kulağa düşük geliyor tabi. Ama asıl isteyen kim/kimler bilinmiyor. Bir Sengoku bir Tsuru bir Doffy birde Law var bilen. Hükümet içinde çok gizli yürütülen görevdi. Cora-san, Ope'den bahsederken sırf Garp duymasın bilmesin diye odadan çıkartmıştı. Bilemiyorum.