O zaman soruyorum meyve ile beraber Luffy'nin ödülü?
6 milyar, hükümet saklamazsa tabii.O zaman soruyorum meyve ile beraber Luffy'nin ödülü?
Meyve'nin luffy'nin ödülüne bir artısı olmaz gorosei bunu sır olarak saklıyo denizcilerin luffy'nin meyvesinin özelliğinden haberi yoktur.O zaman soruyorum meyve ile beraber Luffy'nin ödülü?
Meyvenin etki edeceğini sanmıyorum. Ope ope ile ticarette 5M anlaştılar ama kullanıcıya etki etmedi. Luffy'nin olayını farklı yansıtırsa onu bilemem.O zaman soruyorum meyve ile beraber Luffy'nin ödülü?
Ope Ope'nin ölümsüzlük verme özelliğini Gorosei niye fazla tınlamıyor cidden orasını anlamadım. Bi Dof peşinde bu gücün. Ama bu meyve(nika) Gorosei için bayağı önemli o yüzden ödüle doğrudan etki edecektir diye düşünüyorum. Durumu gizlerlerse bile Luffy'nin yeni ödülü en az 4 milyar olur zaten.Meyvenin etki edeceğini sanmıyorum. Ope ope ile ticarette 5M anlaştılar ama kullanıcıya etki etmedi. Luffy'nin olayını farklı yansıtırsa onu bilemem.
Kid'in de meyvesinden ötürü ödülünü düşürürler. Garibim ya.Ope Ope'nin ölümsüzlük verme özelliğini Gorosei niye fazla tınlamıyor cidden orasını anlamadım. Bi Dof peşinde bu gücün. Ama bu meyve(nika) Gorosei için bayağı önemli o yüzden ödüle doğrudan etki edecektir diye düşünüyorum. Durumu gizlerlerse bile Luffy'nin yeni ödülü en az 4 milyar olur zaten.
Abi şaka maka diğer güçler göz önünde kalınca adam harbi boş teneke kaldı. Oda istese de buna da verirdi über bir güç, sevmiyo demek ki karakteri.Kid'in de meyvesinden ötürü ödülünü düşürürler. Garibim ya.
Hemen hurdacı ve gariban tanrı arıyorum.Abi şaka maka diğer güçler göz önünde kalınca adam harbi boş teneke kaldı. Oda istese de buna da verirdi über bir güç, sevmiyo demek ki karakteri.