Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044: Kurtuluş Savaşçısı

Bölüm Nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 278 52.8%
  • Orta

    Kullanılan: 58 11.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 191 36.2%

  • Kullanılan toplam oy
    527
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu zamana kadar sürekli bölümleri biriktirip okumayı isteyip hiç becerememiştim. Her hafta spoiler gelmiş mi diye bakıyordum. Bu bölümün spoilerı geldiğinde de bir umut gerçek değildir belki diye düşündüm ama gerçekmiş.
Bu noktadan sonra seriyi takip etmeyi bırakıyorum. Seri bittiğinde bir ara aklıma gelirse açıp kalan bölümleri okurum belki.
Herkese iyi forumlar. Emekleriniz için teşekkürler.
 
Luffynin meyvesi güçlü tamamda en güçlü meyve degil sadece en gülünç meyve kaldıki Luffnin karakterine çok uyuyor.Hükümet Gomu Gomunun peşindeymiş yıllardır peşinde oldugu başka meyvelerde vardır illaki.Zaten 800 yıldır meyveyi kimse uyandıramamış.Hükümet bu meyvenin Luffyde oldugunu bile bile neden hükümet peşine düşmemiş diyenler dedigim gibi meyve en güçlü degil ona bakarsanız Yami Yamiyide ele geçirememişler bence hala şuanki Luffnin meyvesinden güçlü çok fazla meyve var seride belkide hiç görmedigimiz şeylerde çıkacaktır.Looney Tunese benzemiş diyenler Oda biraz mizah kalmış Kaido ile vsnin bu şekilde devam edecegini düşünmüyorum Kaido yine zorlayacaktır.
 
Son 50 bölüm dışında bir tane bile panel var mı yahu bu meyve saçmalığını destekleyen... Bir tane ya?

(Saçma sapan Skypia resmini atmayın lütfen o hiçbir anlam ifade etmiyor. Aynı şekilde herhangi bi panelle benzerlikte olabilirdi Nika. Ben bile 500 farklı panelden 1000 tanrı çıkarırım size .d)
Oda şeytan meyveleri olayına bir girmediki, Zoan, tanrılar, kendi bilinçleri v.b.

Kervan yolda düzülür hesabı gibi oldu. Hafiften meyve olayına girip bir çıtlatsa böyle olmayacaktı.
 
Bu çizgi film gücü çok uçuk yav. Luffye olan bakış açım komple değişti. Eski kararlı ve ciddileştiğinde racon kesen Luffy olmayacak.

Niye bu yola başvurdu bu adam. Bu gücü verme sebebi seriyi hızlıca bitirmek.
 
@Millennium Wizard görmesin bunu. Daha Şenks gelip ayar verecekmiş bizim oğlana. :rolleyes:
Şu saçma meyve muhabbeti olmasa bile zaten Kaido'dan sonra olacak olan buydu. Belki uyanış açmış bir Akainu da rakip olabilirdi ama Güneş Tanrısı olmuş adam da magma adama takılmasın bir zahmet.

Shanks sıradışı bir güç saklamıyorsa Roger'ı falan geçmediyse artık Luffy'nin onunla işi olmaz. Zoro reyiz keser atar kızılı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 25)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık