Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044: Kurtuluş Savaşçısı

Bölüm Nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 278 52.8%
  • Orta

    Kullanılan: 58 11.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 191 36.2%

  • Kullanılan toplam oy
    527
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birileri bunu Luffy'nin meyvesi üzerindeki hakimiyetine yoruyordu. G3-G4'ü herkes yapamaz deniliyordu. Meyve buna imkan sağlıyorsa neden yapamasın dediğimizde. Luffy'nin savaş zekası deniyordu. :hhh:
Zaten öyle. G2 G3 G4 bunlarda zaten Luffy akıl ederek buluyor. G2'de ayaklardan pompalayarak kan akışını hızlandırıyor. G3'de üfleyerek hava dolduruyor. Hatta Katakuri öyle mi yapıyorsun elephant gun'ı diyordu. G4'te hava vererek şişirdiği gücü haki ile sertleştirerek tutuyordu. Bunları şimdi uyanışla istediği gibi yapıyor. Yani bu kadar zorunuza niye gidiyor bunlar zaten açıkca ortada olan şeyler.

Yanlış yorumladıysak mantığıyla açıkla. Birilerine alttan altta sadece boş bir imada bulunup cümlenin sonuna gülme ifadesi bırakınca bir şey açıklamış olmuyon.

Zaten lastik konusunda da büyük kapak oldun. Üstüne gelip bahsetmiyoruz ama kaşınıyon birader. Şimdi seni kapağınla baş başa bırakıyorum.
 
Luffy mistik zoan. Yediği karakterin özellikleri bunlar. Mistik zoanlarda ayrı bir şey.
Yalnız Luffy=Mistik Zoan. Sanki yakıştı be!!😍:oleyo2:
Elinde iğne iplikle hayal gücüyle savaşan Doffy reisin büyüklüğü bir kez daha anlaşıldı 😓kendisine buradan selam olsun.👋 Bu arada Zoro fanlarına da geçmiş olsun Zoro = Luffy olur artık en fazla.Çünkü kalem kılıçtan keskindir. :D
Televizyon yapmayı hayal edeceğine biraz dövüşe odaklansa bunlar olmazdı.:D
 
Bu meyve sürekli dünya hükümetinden kaçmış ya, ama hükümet meyveyi bulup Who-is-Who ya getirme görevi vermiş, Shanks da meyveyi Who-is-Who dan çalmış.

Meyve bildğimiz üzere troll bir meyve olduğu için bence bilerek yakalanmış. Düşünmüş ben Luffy ye nasıl kolay giderim diye, bakmış Shanks ın gemiye direk ulaşmanın yolu yok, Who-is-Who ile aktarma yapmış. Hem hükümete umut verip trollemiş hem de amacına (Luffy sine) ulaşmış :)
 
Ben de onu diyorum. Kendisi ve çevresiyle oynayabilmesi. Dof hamur gibi oynuyordu tüm bir alanı, ipleğe çeviriyordu. Katakuri de hem vücudunu hem de alan ile hamur gibi oynuyordu. Luffy de bu noktada tıpkı Katakuri gibi hem vücuduyla hem çevresiyle oynuyor. Katakuri'ninkinden çok fark göremedim ben bu uyanışta.

Meyvenin ismi hiç değişmesin ve bunları yapsın şaşıran olmazdı. Ben şaşırırdım diyen varsa öne çıksın.:D
Tamam benimde demek istediğim şey saldırıyı sektirmesinin dahi Luffy'nin zekası olduğu kesin değil. Savaş becerileri dahi meyveden geliyor olabilir. Luffy kelimenin tam anlamıyla dalga geçiyor. Şimdi bunu yaparken kendi über sonik hızını mı kullanıyor ? Bence artık meyveye tamamiyle hakim. Luffy'nin zoan bir meyveyle bunları yapıyor olması garip. Meyvenin tanımına bakacak olursak özgürlük, Savaş Tanrısı,herkesi güldürüp eğlendirmesi geçiyor. (herkesi etrafında toplama özelliği) Mochi'yle, iple kıyasa açık değil.
 
Saldırı sektirme klasik hareketlerinden biri. Bunu ona örnek olarak görmüyorum. Ama dediğim gibi bir şey olması lazım lastikle alakası olmayan. Mesela Kaido'nun atağını sırf istediği için küçük bir esintiye rüzgara çevirsin. Ya da balyozunu çicek yapsın felan. Her istediğini yapabiliyorsa bunlar olması lazım benim bakış açıma göre.
Bu adam ölmüştü dirildi. Neyin imkansızlığından bahsediyoruz biz? Sürekli büyü gibi şeyler yapmasa da sıkıntıya düştüğünde yapacak işte. Meyve gücü deyip geçecek. Nika'nın neyi yapamayacağını biliyor muyuz? Hayır.
 
Luffy'nin meyvesi lastikle mi sınırlı, çünkü lastik meyvesi değil. İsterse hayal edip yeri buz dağı veya lav'a çevirebilir mi acebe.

İleride görürüz nasıl olacak, Luffy’de daha bilmiyor zaten sınırlarını, Nika yaptı herhalde yeri lastiği çevirme işini.
 
Bu adam ölmüştü dirildi. Neyin imkansızlığından bahsediyoruz biz? Sürekli büyü gibi şeyler yapmasa da sıkıntıya düştüğünde yapacak işte. Meyve gücü deyip geçecek. Nika'nın neyi yapamayacağını biliyor muyuz? Hayır.
Bilmiyoruz ben de o yüzden bekleyip göreceğiz dedim diğer taraftan şu ana kadar yapılanlar da o örneklere uymuyor dedim sadece.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık