Okuduğunu anlamak bu kadar zor olmamalı diyorum.@Alpamis bölümde meyveyi yiyen şöyle böyle olur yazıyor okumadın mı o kısmı ? Çevirisi değişir mi diyorsun ?
Okuduğunu anlamak bu kadar zor olmamalı diyorum.@Alpamis bölümde meyveyi yiyen şöyle böyle olur yazıyor okumadın mı o kısmı ? Çevirisi değişir mi diyorsun ?
Luffy'yi sağ koldan yonkouya atlattı herif. Bu kadar sıçrama yaptıran birisi başka bir yonkou ile muhatap etmez zaten Luffy'yi. Derdi bir an evvel seviye atlattırıp bitirmek belli ki.Şu saçma meyve muhabbeti olmasa bile zaten Kaido'dan sonra olacak olan buydu. Belki uyanış açmış bir Akainu da rakip olabilirdi ama Güneş Tanrısı olmuş adam da magma adama takılmasın bir zahmet.
Shanks sıradışı bir güç saklamıyorsa Roger'ı falan geçmediyse artık Luffy'nin onunla işi olmaz. Zoro reyiz keser atar kızılı.
Yapılan tüm güç kıyaslarını çöpe atalım derdim de boyut çöpe atmak için çok büyük. Shift+delete yapmak lazım :/Şu saçma meyve muhabbeti olmasa bile zaten Kaido'dan sonra olacak olan buydu. Belki uyanış açmış bir Akainu da rakip olabilirdi ama Güneş Tanrısı olmuş adam da magma adama takılmasın bir zahmet.
Shanks sıradışı bir güç saklamıyorsa Roger'ı falan geçmediyse artık Luffy'nin onunla işi olmaz. Zoro reyiz keser atar kızılı.
Ortadan kaldırsınlar diye mi söyledi veya Nika'nın ortadan kaldıramayacağını bildiği için yemledi mi? Çünkü Luffy öldü ama meyve canlandırdı gibi bir şey oldu. Bu seferde önceki kullanıcısı nasıl öldürüldü sorusu geliyor, sadece Antik silahlarla olabilir.Gorosei olayları yeni öğrenmişse, Shanks'ın bahsettiği korsan Luffy'dir. Hain Shanks'ı bir Amiral, bir Mihawk kadar sevebilirim.
Yapılan tüm güç kıyaslarını çöpe atalım derdim de boyut çöpe atmak için çok büyük. Shift+delete yapmak lazım :/
Ne anladın o konuşmadan ? Merak ettiğim için soruyorum.Okuduğunu anlamak bu kadar zor olmamalı diyorum.
Ne desek boş. Meyveyi eliyle verdi zaten. Ama Luffy'yi deme ihtimali de arttı bence. Zamanla görürüz. Teach'i şikayet etse Oda ismini geçirirdi ayrıca. Gizemli sahne.Ortadan kaldırsınlar diye mi söyledi veya Nika'nın ortadan kaldıramayacağını bildiği için yemledi mi? Çünkü Luffy öldü ama meyve canlandırdı gibi bir şey oldu. Bu seferde önceki kullanıcısı nasıl öldürüldü sorusu geliyor, sadece Antik silahlarla olabilir.
Meyvenin ilk ve son kullanıcısı JoyBoy muydu acaba, aslında Joyboy dedikleri Nika mı?
Tiiçi'ye dikkat çekmişte olabilir