Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043: Birlikte Ölelim

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 299 79.3%
  • Orta

    Kullanılan: 39 10.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 39 10.3%

  • Kullanılan toplam oy
    377
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Balmumu sadece mum değildir çok daha ötesidir. Mum tofaş ise balmumu volvo'dur. Öyle bir fark var arada. Balmumundan da mum yapılır ama kullanım alanları ve nitelikleri çoktur. 5 kavanozu 100 TL diye satmadıkları için her şeye deva mucizevi madde diyemem ama o kadar var.
TV'de satılan mucize krem satan sunucular gibi okudum bu mesajı. 🤩
 
O sahne sake içmesiyle ilgili değil. Sarhoş tekniğine girmesiyle ilgili. Adamın tekniği bu. Luffy nasıl G4te daha çok haki toplayıp vuruyorsa Kaido da sarhoş tekniğine girince güclü vuruyor. Luffynin dayak + yemek yedikçe güçlenmesi gibi bir şey değil bu. :)
Farklı teknik yapmadı yalniz. Ayrıca tam sake sonrasına bu yorumu yapıyor. Biraz daha sağlam kivirman lazım.
 
Luffy'nin JoyBoy olduğu bir bölüm için bence çok az aktiflik var, neden böyle oldu 🤔 Reisimin Ryuma olduğu bölüm olsa 5K olmuştu şimdi 😂

Şaka bir yana hakikaten şuan burda zibil gibi teori olması lazım. Luffy hem uyanış açmış hem ölmüş hem dirilmiş hem JoyBoy olmuş, daha nolsun😀
 
Luffy'nin en büyük gücü kitleleri peşinden sürüklemesi... Adam mesih misali el attığı yer de ne kadar insan varsa peşinden gidiyor.

Şuan en büyük orduya sahip kişi kendisi... Bu savaş sonrası büyük bir savaş çıksa ve bu dünya da yankılansa bir çok krallık ve bir çok korsan grubu oraya akın edecektir.
Bu kendisinin bireysel gücünden bile daha fazlası demektir. JoyBoy olmasının getirdiği bir özellik işte bu...
 
Luffy'nin JoyBoy olduğu bir bölüm için bence çok az aktiflik var, neden böyle oldu 🤔 Reisimin Ryuma olduğu bölüm olsa 5K olmuştu şimdi 😂

Şaka bir yana hakikaten şuan burda zibil gibi teori olması lazım. Luffy hem uyanış açmış hem ölmüş hem dirilmiş hem JoyBoy olmuş, daha nolsun😀
Başka birinin vücuduna girme ihtimali bizim için sevinilecek bir durum değil. Her şey Luffy'nin Luffy olarak kalkmasından sonra olacak. Yeni bölümü bekliyoruz.
 
Ben forumun kalanından değilde olaya senin gibi düşünenlerden daha mantıklı baktığımı düşünüyorum.Luffy power-up ları zaten fight sahnelerinde ortaya çıkıyor. Aksi bir durum sadece haki gelişimi için karakraldan aldığı eğitim. Gomu gomu meyvesini 800 yıl boyunca Joyboy dışında kullanan hiçbir karakter uyanış gerçekleştiremediyse zuneshanın bu gücü joyboyun gelmesi olarak algılamasının sebebi normal. Daha önceki arkadaşlara da anlatmaya çalıştım fakat anlayabilirsen şöyle açıklayayım Joyboy eğer luffy bedeninde uyanırsa elbafa gitmesi veya poneglifleri toplayıp raftele gitmesine gerek yoktur. Zaten yolu biliyordur illa gitmesi gerekiyorsa. Ve wano sonrası direkt son fight a geçilmesi gerekir böyle bir durumda. One piece için kestirme bir son istemiyorsa oda bunu yapmayacaktır. Yeterince açık olmuştur umarım.
Reenkarnasyondan kastım, JB'yi okuyacağız bundan sonra ya da onun bilgileri donatılacak değil ki. Tabi ki Raftel'e gitmeye, kayıp tarihi öğrenmeye vs gerek kalmaz. Bu forumda reenkarne diyenler de tam olarak JB'nin ruhunun gelip Luffy'de zuhur etmesini kastetmiyorlardır. Diyen birkaç kişiyi biliyorum, Luffycilere yüklenenler var vs. Yoksa Oda'nın gerçek anlamda reenkarne yoluna gideceğini düşünen biri yoktur.
Benim demek istediğim, şu an Luffy'nin başına ne geliyorsa, bunun gelmek zorunda olduğu ya da kaçınılmaz olduğuydu.
Şimdi Luffy kalkıp bu modda Kaido'yu yenecek mi? Yenecekse bu güç nereden bahşedildi ölen birine? Uyanış dahi desen, bunun için enerji gerekiyor.
Ben Joyboy'un ruhu geldi, reenkarne olmuş oldu demiyorum ki? Her ne olduysa Luffy'ye JB'nin güçleri bahşedilmiş gibi duruyor. Bu da tamamen kaderci, belli bir zamanda olması gereken bir olaymış gibi duruyor şimdilik. Bu da reenkarne tadı veriyor.
 
Redditde şöyle bir yazı gördüm, tam yazıyı çevirmek isteyen var mı bilmem ama bence pek gerekli değil. Bilimsel olarak Gomu Gomuyu açıklamış ve sıradaki gearın 5 değil, 0 olduğunu söylemiş: Tabii meyve buna göre Goroseinin dediği meyve değil, gerçekten lastik meyvesi oluyor.
Gear 0da lastiğin asıl saf formuna dönüp vücudunu eritebilecek. Uyanışında «Lastik adam» değil direkt Lastiğin ta kendisi olacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık