Böyle Roger gömen biri görmedim daha.Çok net bir örnek vereyim Garp Law ise Roger Kiddir
Böyle Roger gömen biri görmedim daha.Çok net bir örnek vereyim Garp Law ise Roger Kiddir
Haki yetmiyor değil, Luffynin hakisi yetmiyor. Bir dövüşte 3 kere bayıldı 1 kere öldü Luffy, her bayıldığında da haki dolsun diye dinlendi bir aylık erzak yedi. En son vuruş olmazsa yine yenilecem dedi. Bunlar hep hakinin zayıf ve az olmasıyla alakalı. Garpta meyve mi var, saf hakiyle dalıyor ortalığa.Yinede Luffy'nin yenebilmesi için uyanış gerekiyormuş. Bu seviyesiyle olacak iş değil belli ki. Bu arc hep haki üzerinden ilerledi ama yetmiyor görüyoruz.
Hakikaten reçine nedir ya, hayır G4te kol sapmasıni lastik yapamayacaksa recine nasıl yapacak. Luffy basbayağı lastik adam. Sonradan uydurma işler.Reçine nedir Allah aşkına ya.Reçineden nasıl ateş vari bir saldırı çıkabilir.Bu komplo teorileri nerden çıkıyor.Luffyciler nasıl kabul edebiliyor Reçineyi.Reçine nedir ya
Yenilmemesi gerekiyor ama içimden onu hissettiriyor Luffy'nin bu hali. Sanki rahat yenecekmiş gibi geliyor bu haliyle.Kolaylıkla yenmesi mümkün degil bence.
Yok, mesela ben çok üzülmedim. Geri döneceği kesin gibi zaten ve bayağı heyecan kattı seriye.Bölümün asıl olayı ne biliyor musunuz? Luffy fanlarını ilk kez acı çekerken gördük, adamlar yutkunamadı bile.
Reçine olsa Logia gibi bir şey olurdu.Benim kafamda canlanan bu en azından.İşte tam olarak bu yüzden reçine çıkacak knk
Sake sonrası hakisinin güçlendiğini söyledi Luffy. Kaido sürekli ayilmamaya çalışıyor. Bunlara ne diyorsun?Haki yetmiyor değil, Luffynin hakisi yetmiyor. Bir dövüşte 3 kere bayıldı 1 kere öldü Luffy, her bayıldığında da haki dolsun diye dinlendi bir aylık erzak yedi. En son vuruş olmazsa yine yenilecem dedi. Bunlar hep hakinin zayıf ve az olmasıyla alakalı. Garpta meyve mi var, saf hakiyle dalıyor ortalığa.
Hakikaten reçine nedir ya, hayır G4te kol sapmasıni lastik yapamayacaksa recine nasıl yapacak. Luffy basbayağı lastik adam. Sonradan uydurma işler.
Uyanışta lastik reçine ye dönüşür ise g4 de açıklanmış oluyor. Armament basılmış bölgenin neden tamamen sertleşmediği elastik yapısını koruduğu yani. Ayrıca lastiğin kökenlerinden kauçuğa kadar yolu var luffy ninAma Luffy'nin yaptıklarıyla alakası yok
Bence de kolaylıkla yenmemeli ama bu seviyede bir güce ulaşırsa ''bu ne saçmalık'' da demem, sonuçta burada kurban Kaido seçildi gibi bir şey. Doflamingo, G4'e karşı nasıl çaresiz kalmıştı, çünkü G4 ilk defa Doflamingo'ya karşı gösterildi. Joy Boy'un gücü de ilk defa Kaido'ya karşı gösterilecek, Kaido burada Doflamingo'nun G4'e karşı düştüğü duruma düşebilir.Kolaylıkla yenmesi mümkün degil bence.
Zaten uyanışı öyle olacak muhtemelen, logia değil ama Katakuri gibi logia benzeri güçler verecek. Luffy aşırı gelişmiş bir katakuriye dönecek diyebiliriz yani, yada Katakuri'ye JoyBoy'un şablonuReçine olsa Logia gibi bir şey olurdu.Benim kafamda canlanan bu en azından.
Güzel olurdu da site çökerdi isyanlardan Şuan bile kafalar karışık sadece g4 anlaşıldı o kadar...Daha fazla güçlenmek içinde söz vermişti. Gelirlerse üstüne ne kadar kattığını da gösterir. Luffy Senpaiii
Animede onu Drake olarak gösterdiler galiba. Onun için Drake diyorlardı.
Dış dünyaya dönmesi için tam sırası. Öyle bir yerde bırakmış olur ki heyecanı da okuyucuda kalır hem Wano'ya dönene kadar. Keşke perdenin kapandığı bölüm olsaydı bu bölüm.